Facebook Pixel Σκούπα και φαράσι ο Γιαννακόπουλος, "Καλάθη, φέρε 1 μύριο πίσω", Φωνές σε Πασκουάλ για την πλημμύρα
| 2017-03-10 12:00:00

Σκούπα και φαράσι ο Γιαννακόπουλος, "Καλάθη, φέρε 1 μύριο πίσω", Φωνές σε Πασκουάλ για την πλημμύρα

Σκούπα και φαράσι ο Γιαννακόπουλος, "Καλάθη, φέρε 1 μύριο πίσω", Φωνές σε Πασκουάλ για την πλημμύρα

Τρομερό ξέσπασμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό απ' τον Χρήστο Ξανθάκη! Τι πρέπει να κάνει το αφεντικό της ΚΑΕ και τι θα έκανε ο Ομπράντοβιτς εάν ήταν σήμερα στο "τριφύλλι";

Κεφάλια να πάρει ο Γιαννακόπουλος, όλα τα δίκια του κόσμου θα τα έχει. Σκούπα, φαράσι, πιεστικό υψηλής πίεσης απ' αυτό που πουλάνε σε έκπτωση στα Lidl για να ξαποστείλει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, να μην τους ξαναδεί μπροστά του. Να ησυχάσει κι αυτός να μην αγωνιά άλλο ότι μπορεί να βελτιωθεί αυτή η ομάδα και να πάρει επάνω της και να λάμψει. Διότι μπορεί να τον κατηγορούμε για εκκεντρικό τον Δημήτρη, αλλά ό,τι μα ό,τι και να κάνει με τη σημερινή ομάδα του μπασκετικού ΠΑΟ δικαιολογημένο θα είναι!

Έτσι είναι παιδιά, δίκιο θα έχει ο πρόεδρος να τα πάρει κρανίο. Φέτος ειδικά που δεν κρατήθηκε καθόλου και υπέγραψε ένα σκασμό πανάκριβα συμβόλαια και αγόρασε και προπονητή ακόμη από το επάνω ράφι. Ποιος δηλαδή θα του δώσει άδικο αν πάει στον Καλάθη τον κοιτάξει στα μάτια και του πει "φέρε ένα μύριο πίσω"; Ποιος θα τον κατηγορήσει αν πιάσει τον Μάικ Τζέιμς από τον γιακά και τον ρωτήσει "γιατί ρε φίλε παίζεις σαν καρνάβαλος;". Ποιος θα του τη βγει αν βάλει τις φωνές στον Πασκουάλ με τα 100 επιθετικά συστήματα, εκ των οποίων τα 99 έμειναν πίσω στη Βαρκελώνη; Κι απέμεινε ο Παναθηναϊκός να παίζει το σύστημα πλημμύρα και να τον κερδάει μια ομάδα με μοναδικό προσόν τη φιλοτιμία…

Διότι αυτό είναι το χάι της Ζαλγκίρις, ότι σκίζονται οι παίκτες της. Δεν είναι σπουδαίοι, δεν είναι μεγάλα ταλέντα, αλλά βάζουν τα δυνατά τους. Και τον προπονητή τους τον ακούνε, δεν τον γράφουνε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όπως κάποια παλικάρια του Παναθηναϊκού που κοιτάνε απλώς τα στατιστικά τους και δεν βλέπουνε ότι η ομάδα παραπαίει. Φαντάζομαι να ήταν ακόμη προπονητής του ΠΑΟ ο Ομπράντοβιτς και σκέπτομαι ότι το χρώμα το μελιτζανί δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το πρόσωπό του. Άλλο τώρα αν ο Ζέλικο θα το είχε ξεκινήσει το πογκρόμ πολύ νωρίτερα. Και δεν θα περίμενε βδομάδες επί εβδομάδων μπας και ξαναπαίξει μπάσκετ αυτό το ψυγείο ο Τζεντίλε.

Στο δια ταύτα; Στο δια ταύτα το μόνο κέρδος από την έως τώρα θητεία του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό είναι η ανάσταση του Παππά. Αλλά είναι ο παίκτης τόσο πωρωμένος με τη φανέλα, που δεν ξέρουμε καν αν είναι έργο προπονητή η ανάκαμψή του ή αν τα βρήκε απλώς με τον εαυτό του. Την ίδια ώρα το φύλλο αγώνα με τη Ζαλγκίρις έγραψε DNP για τον Χαραλαμπόπουλο. Σε έναν αγώνα που του ταίριαζε πολύ περισσότερο από κάτι άλλους και θα μπορούσε να συνεισφέρει σημαντικά. Κι από τους υπόλοιπους, το πιο χαρακτηριστικό θέαμα ήταν εκείνο του Σίνγκλετον με τρία λάθη και ένα σουτ κουτουρού στο τελευταίο ενάμιση λεπτό. Λυπούμαι πολύ αλλά έτσι δεν πας πολύ μακριά. Και, κυρίως, ισχύει αυτό που λέμε εδώ και μήνες: μπορείς να κερδίσεις οποιοδήποτε αγώνα από μόνο του, αλλά σειρά αγώνων με τίποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψάχνονται όλοι για το "έγκλημα" του Πασκουάλ - Τι έκανε με τον παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags