Facebook Pixel Μ' αυτόν τον παικταρά ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν - "Τρελαίνεται" με Σπανούλη ο Πασκουάλ!
Μπάσκετ
| 2017-03-11 01:15:00

Μ' αυτόν τον παικταρά ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν - "Τρελαίνεται" με Σπανούλη ο Πασκουάλ!

Μ' αυτόν τον παικταρά ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν - "Τρελαίνεται" με Σπανούλη ο Πασκουάλ!

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου προετοιμάζεται ήδη για το Φάιναλ Φορ, τη στιγμή που ο προπονητής του Τριφυλλιού θα πρέπει να βλέπει τον «V-Span» και να βγάζει αφρούς!

Ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του, χάνοντας μία μεγάλη διαφορά απέναντι στην Νταρουσάφακα, αλλά κακά τα ψέματα το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει.

Την τρίτη θέση, πλέον, δύσκολα θα τη χάσει, γενικά δε χάνει το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε αρχίζει πλέον και χαίρεται για την επιτυχία του αυτή. Θα πρέπει, δηλαδή, να γίνουν απίστευτα πράγματα για να αλλάξει κάτι και η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο και τους έδωσε τη νίκη. Σε αυτό το δεκάλεπτο εμφανίστηκε ο σοβαρός και συνεπής Ολυμπιακός, αυτός που θέλει να βλέπει ο προπονητής του και ο κόσμος του. Μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, μία ομάδα που πάνω από όλα παίζει πολύ καλή άμυνα.

Βέβαια, όταν πήρε τη διαφορά των 22 πόντων, κάπου χαλάρωσε, με αποτέλεσμα η Νταρουσάφακα να το εκμεταλευτεί, να πάρει θάρρος και να μπει στο τέλος για τα καλά στο παιχνίδι. 

Όταν, όμως, πλησίασε στους 4 πόντους, δεν μπόρεσε το κάτι παραπάνω, γιατί έχασε ορισμένα ελεύθερα σουτ και ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε καλές αποφάσεις, με τον Σπανούλη να είναι καταλυτικός. Έχοντας μεγάλα καλάθια και δύο βουτιές στο παρκέ για να σώσει την μπάλα, ο "Kill Bill" έδειξε ότι επέστρεψε αναγεννημένος από τον τραυματισμό του. 

Κι αυτό, βέβαια, είναι ό,τι καλύτερο για τον Σφαιρόπουλο, μιας και στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε "μπαμ" η απουσία του αρχηγού στα δύσκολα. Mε τέτοιον "V-Span", άλλωστε, η παρουσία του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Εξάλλου, έναν τέτοιο παίκτη, με ηγετικά προσόντα στα κρίσιμα, αναζητά και ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό, για να καταφέρουν οι Πράσινοι να κάνουν δική τους αντεπίθεση στο φινάλε της σεζόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags