Facebook Pixel Χαμός με Πασκουάλ και Γιουλ - Τα πήρε στο κρανίο ο παίκτης της Ρεάλ και την έπεσε στον Ισπανό τεχνικό
| 2017-03-17 00:15:00

Χαμός με Πασκουάλ και Γιουλ - Τα πήρε στο κρανίο ο παίκτης της Ρεάλ και την έπεσε στον Ισπανό τεχνικό

Χαμός με Πασκουάλ και Γιουλ - Τα πήρε στο κρανίο ο παίκτης της Ρεάλ και την έπεσε στον Ισπανό τεχνικό

Γιατί "πλακώθηκαν" λίγο πριν τη λήξη του αγώνα το μεγάλο αστέρι της Βασίλισσας με τον προπονητή του Παναθηναϊκού; 

Με μόλις 7.2 δεύτερα για τη λήξη και με τον Παναθηναϊκό να προηγείται της Ρεάλ με 6 πόντους διαφορά, ο αστέρας των Μαδριλένων, Σέρχιο Γιουλ, τα… πήρε με τον τεχνικό των Πρασίνων, Τσάβι Πασκουάλ!


Ο λόγος ήταν πως ο Καταλανός τεχνικός επέλεξε να πάρει τάιμ άουτ σε εκείνο το σημείο, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε κριθεί αφού η διαφορά ήταν μη αναστρέψιμη με βάση τον ελάχιστο χρόνο που απέμενε.


Ο Γιουλ θεώρησε πως ο Πασκουάλ πήρε το τάιμ άουτ για να πικάρει τους αντιπάλους, θεώρησε την κίνηση αυτή ασέβεια και «αγριοκοίταξε» τον πάγκο του Παναθηναϊκού την ώρα που περνούσε από μπροστά του!


Πάντως, ο λόγος που συντελέστηκε αυτό το τάιμ άουτ φυσικά και δεν είχε να κάνει με κάποιου είδους πικάρισμα ή ασέβεια προς τον αντίπαλο. Απλώς, ο Πασκουάλ θεώρησε ότι η ομάδα του έπρεπε να κάνει επίθεση γιατί μπορεί στο τέλος να μπλέξει σε ισοβαθμίες που ίσως και ο παραμικρός πόντος να μετράει.


Προφανώς, όμως, υπήρξε θέμα ασυνεννοησίας και εν τέλει οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έκαναν επίθεση! Τουλάχιστον, η παρεξήγηση με τον Γιουλ λύθηκε αφού μετά την κόρνα της λήξης ο Πασκουάλ τού εξήγησε ότι δεν είχε κακές προθέσεις παίρνοντας το τάιμ άουτ. Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags