Facebook Pixel Αυτά είναι τα "τρυκ" που τους φυλάει ο Πασκουάλ - Αντίο ζωή με Καλάθη και ηλικιωμένος Μπουρούσης
| 2017-03-24 00:59:00

Αυτά είναι τα "τρυκ" που τους φυλάει ο Πασκουάλ - Αντίο ζωή με Καλάθη και ηλικιωμένος Μπουρούσης

Αυτά είναι τα "τρυκ" που τους φυλάει ο Πασκουάλ - Αντίο ζωή με Καλάθη και ηλικιωμένος Μπουρούσης

Ο Χρ. Ξανθάκης σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πολύ σημαντική νίκη του "τριφυλλιού". Ποιον ξέχασαν στον πάγκο και ποιος είναι ο μεταμορφωμένος; Διαβάστε...

Πρώτον μπράβο στον ΠΑΟ για τη σημερινή νίκη του. Δεύτερον μερικά σκόρπια συμπεράσματα για να μη χάνουμε και την μπάλα:

* Έχω την εντύπωση ότι σήμερα είδαμε μερικά από τα τρυκ που φυλάει ο Πασκουάλ για τα πλεη οφ τόσο της Ευρωλίγκας όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά εκεί που έπαιξε με τρεις κοντούς στην άμυνα και το πρες έγινε κάτι παραπάνω από ασφυκτικό.

Κι από την άλλη, μη λησμονούμε ότι κάποια στιγμή ξέχασε τον Σίνγκλετον στον πάγκο κι επέμενε στον αργό Μπουρούση την ώρα που η Μπασκόνια έτρεχε.

* Όταν παίζει άμυνα ο Καλάθης, αντίο ζωή. Το είδαμε με τον τρόπο που έκανε ρόμπα αυτόν τον δόλιο τον Λαπροβίτολα -ο οποίος, υπενθυμίζω, έπαιζε στους San Antonio Spurs μέχρι πριν από λίγο καιρό και είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής.

* Μια σκληρή χρονιά στον αθλητισμό μπορεί να καταπονήσει ανεπανόρθωτα ένας σχετικώς ηλικιωμένο παίκτη. Το βλέπουμε με τον Μπουρούση που όσο ταλαντούχος και να είναι (και είναι, πάρα πολύ), απώλεσε πλέον και την ελάχιστη ταχύτητα που είχε.

* Δεν ξέρω ποιο κουμπί του Παππά πάτησε ο Πασκουάλ, αλλά ο παίκτης κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Τέτοια συγκέντρωση στο παιχνίδι του και τέτοια αμυντική προσήλωση δεν είχε ποτέ. Μεγάλο κέρδος για τον σύλλογο και για τον ίδιο βεβαίως.

* Μεγάλο είναι το κέρδος και με τον Γκιστ, που θέλει μεν χρόνο για να αποκτήσει εκ νέου την εκρηκτικότητά του αλλά προσφέρει σημαντικά με τη δύναμη, τον όγκο και την άψογη συνεργασία του με τον Καλάθη. Ήταν απολύτως απαραίτητος στον Παναθηναϊκό, ειδικά σε παιχνίδια σαν κι αυτό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags