Facebook Pixel Έλληνας άσος: "Ναι, υπήρξε επαφή με Ολυμπιακό"!
| 2017-04-03 22:10:00

Έλληνας άσος: "Ναι, υπήρξε επαφή με Ολυμπιακό"!

Έλληνας άσος: "Ναι, υπήρξε επαφή με Ολυμπιακό"!

Ποιος περιζήτητος μπασκετικός αστέρας που διαπρέπει στο εξωτερικό παραδέχτηκε οτι έχει μιλήσει με τους "ερυθρόλευκος"

Ο λόγος για τον Κώστα Μήτογλου!

Ο νεαρός φόργουορντ του Ουέικ Φόρεστ σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM μίλησε για την πρόθεσή του να παραμείνει στην Αμερική ένα ακόμη χρόνο, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο κολέγιο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό...

Για το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή θα ολοκληρώσει την κολεγιακή πορεία: «Υπήρξε μια επαφή με τον Ολυμπιακό. Να σας πω την αλήθεια είμαι προσηλωμένος εδώ για ακόμη ένα χρόνο, βήμα βήμα θα δούμε τι θα γίνει. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί, δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Αυτό είναι το πλάνο, άμα αλλάξει κάτι θα το μάθουν όλοι».

Για τον Ντόρσεϊ: «Πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία και ένα πολύ καλό τελείωμα στη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν, τα τελευταία παιχνίδια είχε πολύ καλά στατιστικά. Κράτησε την ομάδα του και πήρε ηγετικό ρόλο».

Για τους Έλληνες του ΝΒΑ: «Για τον Γιάννη ότι και να πούμε είναι λίγο, μας έχει αποστομώσει όλους. Έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη, στην Αμερική τους έχει τρελάνει όλους. Ο Κουφός είναι σταθερός, παίζει πολλά χρόνια εκεί και βελτιώνεται. Ο Γιώργος (σς. Παπαγιάννης) πιστεύω θα συνεχίσει έτσι και θα βγάλει κι άλλα πράγματα στο γήπεδο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags