Facebook Pixel Μεγάλη ενέργεια ο Γιανγκ!
| 2017-04-11 21:09:00

Μεγάλη ενέργεια ο Γιανγκ!

Μεγάλη ενέργεια ο Γιανγκ!

Αναθάρρησαν στο Λιμάνι με τον Αμερικανό σέντερ…

Μία εύκολη νίκη πήρε χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθέα, στην Πάτρα, ωστόσο υπήρξαν και ορισμένα ακόμη κέρδη. Αναφερόμαστε στην παρουσία του Πάτρικ Γιανγκ που έδειξε καλά στοιχεία.

Ο Αμερικανός σέντερ έβγαλε φοβερή ενέργεια στο διάστημα που αγωνίστηκε, παίζοντας με μεγάλο πάθος. Έδειξε να βρίσκει τη χαμένη αυτοπεποίθησή του, αλλά ασφαλώς χρειάζεται και συνέχεια στις καλές αποδόσεις.

Ο Γιανγκ δεν δίστασε να βουτήξει στο παρκέ δύο φορές για να σώσει την κατοχή, δείγμα της πολύ καλής ψυχολογίας που είχε χθες. Βοήθησε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι στα 13:30’’ που αγωνίστηκε, διάστημα στο οποίο πέτυχε 7 πόντους (3/4 δίποντα, 1/1 βολή), μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και συγκέντρωσε 12+1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Πρόκειται, δηλαδή, για τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη Stoiximan.gr Basket League, μετά το εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα όπου είχε συγκεντρώσει 17 μονάδες.

Φυσικά, η χθεσινή του παρουσία δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα αν ο Αμερικανός σέντερ δεν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αρχίζοντας σταδιακά να ανεβάζει την απόδοσή του. Στην ομάδα τον στηρίζουν, τον πιστεύουν και περιμένουν να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags