Facebook Pixel Μεγάλη αλήθεια από τον "Ζοτς" για Παναθηναϊκό – Το "τούβλο" του Ρίβερς και το "πέσιμο" Γιαννακόπουλου
| 2017-04-21 00:15:00

Μεγάλη αλήθεια από τον "Ζοτς" για Παναθηναϊκό – Το "τούβλο" του Ρίβερς και το "πέσιμο" Γιαννακόπουλου

Μεγάλη αλήθεια από τον "Ζοτς" για Παναθηναϊκό – Το "τούβλο" του Ρίβερς και το "πέσιμο" Γιαννακόπουλου

Tα 'πε όλα για τον αγώνα ο μεγάλος Ομπράντοβιτς μέσα σε ελάχιστες λέξεις. Πώς έχασαν οι "πράσινοι" το ματς και γιατί τα πήρε στο κρανίο το αφεντικό του Τριφυλλιού; Για διάβασε...

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά δεν έφθασε αυτό, ώστε να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά. Η Φενέρ είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο και πλέον δεν χάνει ούτε με ...θαύμα τη πρόκριση στο Final 4.

Ήταν και πάλι καλύτερη από τον αντίπαλό της, έστω και αν υπερίσχυσε στις λεπτομέρειες. Το μπάσκετ της είχε αρχή, μέση και τέλος, ενώ ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε περισσότερο στο πάθος του και στην προσωπικότητα ορισμένων παικτών του.

Δεν μπόρεσαν, όμως, οι "πράσινοι" να βρουν αντίδοτο στην αντιμετώπιση των Γιούντο και Μπογκντάνοβιτς, που και πάλι έκαναν τη μεγαλύτερη δουλειά για την τουρκική ομάδα.

Οπως είπε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, "κάλλιστα το παιχνίδι θα μπορούσε να το είχε πάρει ο Παναθηναϊκός". Θα μπορούσε να γίνει αυτό, αν με το σκορ στο 76-75 υπέρ της Φενέρ, ο Ρίβερς δεν αστοχούσε σε τρίποντο, όπου ήταν αμαρκάριστος. Το τρίποντο, όμως, δεν μπήκε και έτσι πέταξαν οι περισσότερες ελπίδες του Παναθηναϊκού για επιστροφή σε Final 4.

Πάντως, στην τελική ευθεία του ματς υπήρχαν 2-3 φάσεις, που αδικήθηκαν από τη διαιτησία οι Κυπελλούχοι Ελλάδας. Γι' αυτό, άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα έβαλε με τους διαιτητές και ειδικά με τον Σλοβένο Πουκλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags