Facebook Pixel Αποκάλυψη Χάκετ για το μέλλον του!
| 2017-05-02 21:07:00

Αποκάλυψη Χάκετ για το μέλλον του!

Αποκάλυψη Χάκετ για το μέλλον του!

Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι…
 

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το κρίσιμο 5ο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές, για τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Η σειρά είναι συναρπαστική, με σκαμπανεβάσματα. Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η δουλειά μας είναι να περιορίσουμε την αθλητικότητά τους και να μην τους αφήσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ. Είναι μία πολύ μεγάλη μάχη».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο πώς έχουν καλύψει το κενό του οι συμπαίκτες του: «Όλοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Παλέψαμε με πολλούς τραυματισμούς, ο Ντόμινικ (σ.σ. Ουότερς) έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο. Όλοι είναι έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το οικογενειακό κλίμα στους «ερυθρολεύκους», αποκρίθηκε: «Αυτή είναι η κουλτούρα εδώ. Χωρίς αυτήν την χημεία, δεν καταφέρνεις τίποτα. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια κι όλοι βοηθούν τον άλλον. Είναι ένα υπέροχο περιβάλλον, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η οικογένειά μου είναι εδώ, ο κόσμος μας αγαπά και είναι ευλογία για εμάς να βρισκόμαστε εδώ».

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται κι ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν: «Σίγουρα, θέλω να είμαι εδώ. Δεν είναι στο δικό μου χέρι, αλλά περνάω υπέροχα εδώ. Θα δούμε» απάντησε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, έκανε ένα σχόλιο και για τον Βασίλη Σπανούλη: «Τελειώνουν οι λέξεις. Πρώτα απ' όλα, είναι ένας Ευρωπαίος θρύλος, ένας ηγέτης. Η συνέπειά του δείχνει ποιος είναι και το πώς δουλεύει. Οι νέοι παίκτες, όπως ο Έρικ Γκριν, καταλαβαίνουν αμέσως τι σημαίνει ο Βασίλης για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags