Facebook Pixel Πήρε θέση - Τι απάντησε ο Πρίφτης για τα σενάρια που τον θέλουν στην Εθνική!
| 2017-05-05 10:46:00

Πήρε θέση - Τι απάντησε ο Πρίφτης για τα σενάρια που τον θέλουν στην Εθνική!

Πήρε θέση - Τι απάντησε ο Πρίφτης για τα σενάρια που τον θέλουν στην Εθνική!

Ο τεχνικός του Άρη έχει συνδεθεί με την Εθνική ομάδα...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίφτης στην εφημερίδα «GOAL»:

Για την αφιέρωση που έκανε στη κόρη και τη σύζυγό του: «Η οικογένειά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Μετά από αρκετά χρόνια στο επαγγελματικό μπάσκετ, με συνεργασίες ομάδες εκτός Αθηνών, αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφασίσαμε να μείνουμε όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας, η κόρη μου είναι πλέον 9 ετών. Τα 7 χρόνια από αυτά έλειπα λόγω δουλειάς, δεν ήμουν όσο δίπλα της θα ήθελα κι εγώ αλλά και η ίδια. Αυτή μας η απόφαση, να ανέβει δηλαδή η οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, αποδείχθηκε καθοριστική γιατί αυτή η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη από πολλές απόψεις και η οικογένεια έγινε στήριγμα, αλλά ταυτόχρονα και κίνητρο και έμπνευση. Αυτοί οι δύο άνθρωποι, η γυναίκα μου και η κόρη μου, είναι η τελευταία μου σκέψη πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ». 

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία χρονιά, στην οποία είδαμε τα δεδομένα να αλλάζουν πολλές φορές εξαιτίας τραυματισμών κι ατυχικών, ακόμη πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Κάναμε αλλαγές και δεν καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε κανένα -σχεδόν- σημείο. Εξαίρεση ίσως το τελευταίο δίμηνο, στο οποίο καταγράφηκαν μία νίκη επί της ΑΕΚ και δύο επί του ΠΑΟΚ. Όπως είπα και στη συέντευξη μετά το τέλος του αγώνα, φέτος ήρθαν πολλοί παίκτες, ίσως έγιναν και λάθη, στο τέλος όμως έμειναν αυτοί που έπρεπε να μείνουν. Βγήκε ένα καλό συναίσθημα, ένας καλός εγωισμός και οι χαρακτήρες των παιδιών που είχαν κίνητρο να αποδείξουν πράγματα για την ομάδα και τους εαυτούς τους. Ο απολογισμός της χρονιάς είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που δεν θα κάνουμε τώρα, γιατί η χρονιά για εμάς συνεχίζεται».

Για τη ψυχολογία του Άρη στα ματς με τον Ολυμπιακό: «Θέλω να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια, να μείνουμε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πόσο μεγάλος είναι ο βαθμός δυσκολίας, καθώς έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο Final Four, έναν δυνατό από κάθε άποψη αντίπαλο που όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για τη σταθερότητά του διαθέτοντας παίκτες μεγάλης αξίας και βεληνεκούς».

Για το αν αμφισβήτησε ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό: «Σε όλους τους προπονητές συμβαίνει αυτό κατά καιρούς. Πώς να πω ότι δεν συνέβη και σε μένα αυτή η κρίση ταυτότητας;».

Για την αγκαλιά με τον Σίμτσακ πριν το τέλος του ματς στην Πυλαία: «Δεν θα σου πω τι μου είπε. Με τον Βασίλη υπάρχει μία ιδιαίτερη πολύχρονη επαφή και σχέση. Είναι κάτι μεταξύ μας. Όπου κι αν έχουμε δουλέψει μαζί με το Βασίλη, πάντα στο τέλος κατέληγε σε κάτι θετικό».

Για το σενάριο σχετικά με την Εθνική ομάδα: «Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να πω, δεν υπάρχει κανένα σενάριο».

Για το αν υπάρχουν επαφές: «Δεν ξέρω τίποτα...»

Για το αν εχει συζητήσει με τον Άρη για την επόμενη σεζόν: «Έχω συμβόλαιο σε ισχύ με τον Άρη και για την επόμενη χρονιά. Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν, θα υπάρξει μία συζήτηση με τη διοίκηση. Με τον Άρη είχαμε υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο. Με το τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται ο πρώτος χρόνος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags