Facebook Pixel "Κλείνει" παιχταρά ο Μπαρτζώκας!
| 2017-05-10 17:06:00

"Κλείνει" παιχταρά ο Μπαρτζώκας!

"Κλείνει" παιχταρά ο Μπαρτζώκας!

Μπορεί το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" να είναι θολό, όμως η Μπαρτσα φαίνεται οτι κάνει μεταγραφή που... τρομάζει από το ΝΒΑ!

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, πριν από μερικούς μήνες ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας είχε έρθει σε επαφή με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο τελικά αποφάσισε να υπογράψει στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ο 27χρονος φόργουορντ περιμένει και προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ, λέγοντας πως μερικές εξ αυτών έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό του. Φέτος, ο Μοτιεγιούνας πρόλαβε να παίξει μόλις σε 34 παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, έχοντας κατά μέσο όρο 4,4 πόντους και 3 ριμπάουντ.

«Ο Μοτιεγιούνας επιβεβαίωσε πως η Μπαρτσελόνα είχε ενδιαφερθεί πολύ ζεστά για εκείνον, πριν υπογράψει στους Πέλικανς. Είχε μιλήσει με τον Ντε Λα Φουέντε. Η Μπαρτσελόνα είχε δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εκείνον και περιμένει προτάσεις από την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι», ανέφερε στα «τιτιβίσματά» του ο Λιθουανός δημοσιογράφος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags