Facebook Pixel Αποκάλυψη Λάσκαρη για τον ποδοσφαιρικό Άρη!
Μπάσκετ
| 2017-05-13 14:33:00

Αποκάλυψη Λάσκαρη για τον ποδοσφαιρικό Άρη!

Αποκάλυψη Λάσκαρη για τον ποδοσφαιρικό Άρη!

Θα μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο ιδιοκτήτης της κίτρινης ΚΑΕ;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ» ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε εκ νέου κρούση για το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και πως παραμένει αρνητικός.

Ο κ. Λάσκαρης υποστήριξε ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν προσωπικά ζητήματα που του παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα ούτως ώστε να βλάψουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Σχετικά με την αγωνιστική χρονιά του Άρη, είπε πως «η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη. Πέρυσι είχαν βγει οι επιλογές αλλά και δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυσάρεστες καταστάσεις όπως φέτος. Ο ένας τραυματισμός, ερχόταν πίσω από τον άλλον. Από παίκτες, από επιλογές, από πράγματα που δεν βγήκαν».

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ».

Μόνο που δεν εμφανίστηκαν μόνο ατυχίες και αρνητικά αποτελέσματα στη φετινή χρονιά…

Από άλλα θέματα εκτός μπάσκετ κάποιοι θέλησαν να τα εκμεταλλευτούν εις βάρος μας και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η ομάδα. Απ’ ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που έκανα, επηρεάστηκε τόσο η ομάδα όσο και το τεχνικό τιμ. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να έχουν σχέση με την ομάδα».

Το αύριο της μπασκετικής ομάδας και του Νίκου Λάσκαρη;

«Όταν τελειώσουν τα πλέι οφ θα κάνουμε γνωστό το πλάνο που αφορά την επόμενη 5ετία της ομάδας».

Σας έχει στεναχωρήσει σίγουρα η αγωνιστική πορεία της ομάδας η οποία δεν ήταν καλύτερη από την περσινή;

«Έχουμε πολλούς οπαδούς της νίκης και όχι της ομάδας. Αυτό είναι στην κουλτούρα του Έλληνα και όχι μόνο. Γενικά στη νότια Ευρώπη το βλέπουμε. Υπάρχουν οι οπαδοί μας και υπάρχουν και αυτοί που σε μια ήττα, δεν μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται αυτό. Πως κάποιος μπορεί να είναι καλύτερος και κάποιος σε άσχημη μέρα. Άθλημα είναι, εάν γνωρίζαμε το αποτέλεσμα πριν τον αγώνα δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει, αλλά εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Εγώ θέλω να βλέπουμε καλό μπάσκετ. Κάτι που δεν είδαμε στο παιχνίδι στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να έχουν υπομονή. Πολλοί δεν έχουν υπομονή και λένε ‘το ποδόσφαιρο κοιτάξτε που είναι, θέλουμε κάτι τώρα’. Συγνώμη αλλά αυτό που θα χτίσουμε πρέπει να είναι σταθερό και δυνατό. Να μην είναι πυροτέχνημα. Τώρα λοιπόν πρέπει να δείξουμε υπομονή. Για να βάλουμε τις βάσεις. Είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Μόλις μας αποκαλύψατε ότι σας ζήτησαν να βοηθήσετε στην ποδοσφαιρική ομάδα…

«Ναι, μας έχει ζητηθεί να βοηθήσουμε. Έχω κάθε καλή διάθεση. Με αποτρέπει ότι βλέπουμε έκτροπα όπως αυτά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ή η αντιμετώπιση που δέχεται η οικογένειά μου αλλά και η ομάδα από μερίδα φιλάθλων. Για να εξηγήσω, όταν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για τον Άρη και κάποιοι που έχουν συμφέροντα προσπαθούν να ξεσηκώσουν μερίδα φιλάθλων τότε μπορείτε να μου πείτε εσείς ποιος θα βάλει τα χρήματα τα οποία στο ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα για να νιώσει, να βιώσει κάτι αντίστοιχο;

Σας έχει ζητηθεί να βοηθήσετε ή να βρει τον άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει;

«Και τα δύο. Σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι. Αλλά έχουν ζητηθεί και τα δύο. Για το πρώτο δεν υπάρχει περίπτωση. Το δεύτερο το σκέφτομαι. Απλώς για το δεύτερο, όποιον φέρω θα έχω την ευθύνη γιατί εγώ θα έχω κάνει τον γάμο. Και από τώρα σκέφτομαι τι θα τραβήξει ο άνθρωπος στο μέλλον. Στις νίκες θα είναι θεός και στις ήττες θα τους λένε ‘τι ήρθες να κάνεις εδώ;’. Θα είμαι υπεύθυνος εγώ. Αλλά το σκέφτομαι και θα μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό σύντομα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags