Facebook Pixel Ρώτησαν τον Βατούτιν αν ο Σπανούλης έφυγε από τον ΠΑΟ επειδή ο Διαμαντίδης έπαιρνε περισσότερα χρήματα!
| 2017-05-16 20:33:00

Ρώτησαν τον Βατούτιν αν ο Σπανούλης έφυγε από τον ΠΑΟ επειδή ο Διαμαντίδης έπαιρνε περισσότερα χρήματα!

Ρώτησαν τον Βατούτιν αν ο Σπανούλης έφυγε από τον ΠΑΟ επειδή ο Διαμαντίδης έπαιρνε περισσότερα χρήματα!

Διαβάστε τι απάντησε και γιατί έχει σχέση αυτό με την ΤΣΣΚΑ…

Πολύ καλά λόγια τόσο για τον Βασίλη Σπανούλη, όσο και για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο είπε ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξή του, ενώ με αφορμή τα συμβόλαια Ντε Κολό - Τεόντοσιτς, ρωτήθηκε και για όσα είχαν γραφτεί στο παρελθόν για την αποχώρηση του «Kill Bill» από το Τριφύλλι.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντρέι Βατούτιν στο eurobasket.com:

- Βλέπετε τον Βασίλη Σπανούλη στους εφιάλτες σας;

«Προτιμώ να μην βλέπω άντρες στα όνειρά μου. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Βασίλη και λατρεύω την προσωπική σχέση που έχουμε, όπως και την επιρροή των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, των αδελφών Αγγελόπουλων, στο μπάσκετ».

- Σας μίλησαν ομάδες του ΝΒΑ για τον Μίλος Τεόντοσιτς;

«Δεν συζητώ για τέτοια πράγματα με το σκάουτινγκ τους. Γνωρίζω τον Μίλος καλύτερα από κάθε GM στον κόσμο, αλλά αυτή η γνώση μου χρησιμοποιείται μόνο για την ΤΣΣΚΑ».

- Είστε έτοιμος σε περίπτωση που φύγει ο Μίλος για το ΝΒΑ; Έχετε κάποιο backup σχέδιο;

«Δεν μπορώ να συζητήσω για τους υποψήφιους αντικαταστάτες ενός παίκτη, που ακόμα δεν έχει φύγει ή μπορεί να ανανεώσει με την ΤΣΣΚΑ. Είναι μοναδικός, όπως ο Νάντο ντε Κολό, ο Βίκτορ Χριάπα και όλοι οι παίκτες μου. Αλλά, αν μια ομάδα του ΝΒΑ του κάνει πρόταση, είναι απίθανο να την ανταγωνιστούμε».

- Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες πως ο Βασίλης Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιρνε περισσότερα χρήματα. Ο Ντε Κολό είναι ο περσινός MVP της Ευρωλίγκας, αλλά ο Μίλος Τεόντοσιτς μπορεί να βγάζει περισσότερα χρήματα στο επόμενο συμβόλαιό του. Θα δώσετε στον Μίλος ένα ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Ντε Κολό ή ένα μικρότερο;

«Έχει ενδιαφέρον αυτός ο μύθος με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τον έχω ακούσει και εγώ, φυσικά, αλλά κανείς δεν τον έχει επιβεβαιώσει. Οι μισθοί της ΤΣΣΚΑ είναι μια εμπιστευτική πληροφορία. Αν οι παίκτες δεν έχουν δείξει ο ένας στον άλλον τα συμβόλαιά τους, δεν βλέπω λόγω να ζηλεύουν από οικονομική πλευρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags