Facebook Pixel "Νοσταλγεί" τον Σλούκα ο Παπανικολάου - "Θα τον θέλαμε μαζί μας..."
Μπάσκετ
| 2017-05-20 19:20:00

"Νοσταλγεί" τον Σλούκα ο Παπανικολάου - "Θα τον θέλαμε μαζί μας..."

"Νοσταλγεί" τον Σλούκα ο Παπανικολάου - "Θα τον θέλαμε μαζί μας..."

Τί είπε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού για τον πρώην συμπαίκτη του;

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον αυριανό τελικό της Ευρωλίγκας, κάτι που σημαίνει ότι ο Κώστας Σλούκας θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο Κώστας Παπανικολάου κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FMκαι τόνισε πως οι πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό σίγουρα θα ήθελαν τον Σλούκα στο πλευρό τους και όχι αντίπαλο.

Παρ’ όλα αυτά, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι, όμως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλία που τρέφουν μεταξύ τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό δεν πανηγύρισαν πολύ τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ: «Δεν έχουμε κάνει κάτι για να είναι πανηγυρικό το κλίμα. Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι παίζει άλλον έναν τελικό Ευρώπης. Είναι επιτυχία η νίκη στον ημιτελικό, αλλά δεν ολοκληρώνεται έτσι η χρονιά. Το θέμα είναι να πάρεις και τον τίτλο. Αυτό το ματς τα κρίνει όλα, γι’ αυτό παλεύαμε δέκα μήνες τώρα. Να κάνουμε κάτι όμορφο και ξεχωριστό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για τη Φενέρ: «Η Φενέρ είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Το έδειξε και με τον Παναθηναϊκό. Είναι σε καλό φεγγάρι και θα έχει και τον κόσμο μαζί της. Έχει έναν πρώτο λόγο, αλλά είναι τελικός, όπου όλα είναι ανοικτά και θα κριθούν στις τέσσερις γραμμές. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε έμπειρη ομάδα και παίκτες με χαρακτήρα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ο Κωστής ξέρουμε ποιος είναι σαν παίκτης, αλλά και την αξία του. Σίγουρα θα τον θέλαμε μαζί μας, αλλά τα έφερε έτσι η ζωή και θα είμαστε αντίπαλοι. Βέβαια, οι φιλίες σταματάνε μέσα στο γήπεδο. Θέλει εκείνος την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και εμείς τη δική μας. Αυτό, δεν σημαίνει πως θα αλλάξει η σχέση μας, ό,τι και να γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags