Facebook Pixel "Λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι και νευριασμένοι"...
| 2017-05-22 07:21:00

"Λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι και νευριασμένοι"...

"Λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι και νευριασμένοι"...

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του τελικού και την ήττα ήταν ο φόργουορντ του Ολυμπιακού που στάθηκε στο πόσο επώδυνο είναι αυτό που περνάει τώρα η ομάδα

Μετά το φινάλε του τελικού της Euroleague ο «Παπ» δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Είχαμε πλάνο ως ομάδα, το οποίο δεν δούλεψε στο ξεκίνημα. Είχαν εξαιρετικά ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου και συνολικά έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Άξιζαν το τρόπαιο, συγχαρητήρια για την Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Νομίζω πως κάναμε τους οπαδούς μας περήφανους και πάλι.

Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάζουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Είναι επώδυνο για εμάς να είμαστε εδώ μετά την ήττα. Φυσικά, για να νιώσουμε άσχημα το θέμα είναι ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Πιστεύω πως όλοι εκτιμούμε τι πετύχαμε φέτος, για εδώ και τέσσερις - πέντε μήνες. Θα ηρεμήσουμε και θα σκεφτούμε για τη σεζόν, αλλά τώρα τα συναισθήματά μας είναι πολύ άσχημα, είναι λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι και νευριασμένοι. Παλέψαμε για 10 μήνες για να βρεθούμε εδώ, όμως χάσαμε την ευκαιρία. Είναι πολύ επώδυνο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags