Facebook Pixel Συγκλονιστικό μήνυμα του Ούντο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!
Μπάσκετ
| 2017-05-24 17:22:00

Συγκλονιστικό μήνυμα του Ούντο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Συγκλονιστικό μήνυμα του Ούντο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Ο θριαμβευτής της Ευρωλίγκας και MVP του Final Four περιέγραψε με υπέροχο τρόπο τη φετινή... οδύσσεια προς την κατάκτηση του τροπαίου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τον παίκτη-αποκάλυψη της σεζόν.

Από την αφάνεια ο Έκπε Ούντο βρέθηκε πέρυσι στη Φενέρμπαχτσε, προόδευσε υπό την καθοδήγηση του Ομπράντοβιτς και φέτος κατέκτησε την κούπα όντας ο πολυτιμότερος παίκτης του Final Four!

Ο σπουδαίος σέντερ διατηρεί προσωπικό blogστην ιστοσελίδα «euroangle.com» και αποφάσισε να καταφύγει σε αυτό περιγράφοντας με συγκλονιστικό τρόπο τον αγώνα που έδωσε για να φτάσει στον στόχο του, τα συναισθήματα και τις δύσκολες στιγμές, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο έκλαψε το βράδυ του τελικού.

Διαβάστε το μήνυμά του:

«Ο πόνος, το αίμα, τα δάκρυα. Τα πρωινά ξυπνήματα, τα ταξίδια από πόλη σε πόλη... Άξιζαν;

Να αφήνεις την οικογένειά σου για 10 μήνες κάθε φορά για να ζήσεις... Τα αναρίθμητα σπριντ και οι γυρισμένοι αστράγαλοι... Οι σπασμοί στη μέση, οι αγκωνιές, οι γονατιές... Άξιζαν;

Οι νίκες και πιο πολύ οι ήττες μέσα στη χρονιά. Η εσωτερική πάλη, οι διαφωνίες, η σιωπή. Δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, δεν υπάρχουν σχέσεις, δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή... Το να μου λείπουν οι κοντινοί μου φίλοι, οι συγγενείς μου. Η πίστη δοκιμάστηκε.

Μετά τον τελικό, τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις στα media, μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και ηρέμησα. Έπιασα ένα μπουκάλι νερό, κάθισα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω γατί ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags