Facebook Pixel "Φωτιά" ο Μπάνε για Σούλη, Παπαθεοδώρου και... Ιβάν!
| 2017-05-29 14:18:00

"Φωτιά" ο Μπάνε για Σούλη, Παπαθεοδώρου και... Ιβάν!

"Φωτιά" ο Μπάνε για Σούλη, Παπαθεοδώρου και... Ιβάν!

O Μπάνε Πρέλεβιτς σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου και εξήγησε το γιατί επελέγη ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Επικές ατάκες για Ιβάν Σαββίδη και... τριπλασιασμό μπάτζετ.

Η συνέντευξη τύπου έγινε στο Μουσείο της ομάδας στο παλατάκι, παρουσία του Τέλη Ζουρνατζίδη, αλλά και του μέλους της διοίκησης Αλέξανδρου Ασλανίδη.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είπε για το θέμα προπονητή:

«Η αλλαγή του Σούλη είχε καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, η ομάδα έπρεπε να αλλάξει φιλοσοφία και προσέγγιση. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, είχαμε αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Έχω μόνο αγάπη για αυτόν, αλλά οι διοίκησεις πρέπει να παίρνουν και δύσκολες αποφάσεις. Τον Ηλία Παπαθεοδώρου τον παρακαλουοθύμε εδώ και χρόνια, έχει σημειώσει καταπληκτική πορεία με την Κηφισια, έχει δουλέψει στο εξωτερικό όπου πολλές ομάδες είναι καλύτερες από τις ελληνικές. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ κατανοει τις δυνατότητες μας και ήταν η καλύτερη επιλογή. Είναι ανερχόμενος στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύει θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για τις αντιδράσεις της απομάκρυνσης του Μαρκόπουλου: «Δεν έχει γίνεται τίποτα που δεν έχει συμφωνηθεί. Ήταν ο καλύτερος τρόπος που μπορούσε να γίνει, ως timing και όσον αφορά τους όρους του συμβολαίου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο τρόπο λέγεται ότι έγινε άκομψα το τέλος της συνεργασίας μας;».

Για την αλλαγή νοοτροπίας με την επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να προσθέσουμε κάτι για να μας κάνει καλύτερους. Η προσέγγιση στο μπάσκετ πλέον γίνεται σε άλλο επίπεδο. Όσον αφορά την φιλοσοφία θα σας πει περισσότερο ο ίδιος ο προπονητής».

Για πιθανή εμπλοκή του Ιβαν Σαββίδη στην επιλογή του προπονητή: «Θα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αν ο κύριος Σαββίδης γνωρίζει το όνομα του προπονητή και το τι συμβαίνει στο μπάσκετ. Θα τον ρωτήσω όταν τον ξαναδώ».

Για την απόφαση που υπάρχει για το μπάτζετ του χρόνου: «Πλέον δεν γίνεται να μιλήσουμε για το μπάτζετ τόσο νωρις, οι ομάδες δεν είναι υποχρεωμένες να μιλάνε για αυτό…

Πολλά ακούγονται και γράφονται στα σαιτ, αλλά αν κάθομαστε να ασχολούμαστε με όλους, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Εγώ πάντως θα περιμένω να έρθει αυτός που έγραψε για τριπλασιασμο του μπάτζετ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags