Facebook Pixel Μπάχαλο με τον Λάσκαρη! Διαψεύδει ότι συνελήφθη, γιατί εκδόθηκε ένταλμα από την Interpol
| 2017-06-15 21:24:00

Μπάχαλο με τον Λάσκαρη! Διαψεύδει ότι συνελήφθη, γιατί εκδόθηκε ένταλμα από την Interpol

Μπάχαλο με τον Λάσκαρη! Διαψεύδει ότι συνελήφθη, γιατί εκδόθηκε ένταλμα από την Interpol

Νέα τροπή στην υπόθεση με τον ιδιοκτήτη του Άρη! Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ, γιατί έχει μπλεξίματα με τον νόμο και τι ισχυρίζεται ο ίδιος και η ανακοίνωση των Κίτρινων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο, αλλά διαψεύστηκαν από την ΚΑΕ Άρης, ο Νίκος Λάσκαρης συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από άνδρες της ΕΛ.Α.Σ έπειτα από διεθνές ένταλμα που εκδόθηκε προ 14 ημερών από την Ιντερπόλ και το οποίο είχε κοινοποιηθεί σε Έλληνα εισαγγελέα.

Η αιτία της σύλληψης (που διαψεύδεται) έχει να κάνει με υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων στην οποία έχουν εμπλακεί στο παρελθόν ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική «Δίκη». Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λάσκαρης κατηγορείται από Λετονό επιχειρηματία για υπεξαίρεση 100 εκατομμυρίων ευρώ μετά από εμπλοκή του σε εταιρία διαδικτυακής πλατφόρμας χρυσού. Μάλιστα είχαν κατασχεθεί μετοχές της ΚΑΕ Αρης μετά από ασφαλιστικά μέτρα που είχε υποβάλλει εναντίον του ο εν λόγω επιχειρηματίας.

Διαψεύδουν Λάσκαρης και Άρης!

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης διαψεύδει την σύλληψη του Νίκου Λάσκαρη στην Αθήνα και κάνει λόγο για «αποκυήματα της φαντασίας».

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνελήφθη σήμερα (15/06) στην Αθήνα και πως υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση εισαγγελέα. Όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των εμπνευστών της «είδησης».

Ο ίδιος με δήλωσή του στο gazzetta.gr διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες. “Δεν ισχύει καμία σύλληψη και ας σταματήσουν τα παιχνίδια με μένα και με τον Άρη. Είμαι στην Αθήνα με συνεργάτες μου που έχουν έρθει από το εξωτερικό και δεν έχω να πάω σε κανέναν εισαγγελέα”.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags