Facebook Pixel Τρελαμένοι στον ΠΑΟ, τι ετοιμάζουν για Μάντζαρη – Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για 4 μεταγραφές!
| 2017-06-16 22:42:00

Τρελαμένοι στον ΠΑΟ, τι ετοιμάζουν για Μάντζαρη – Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για 4 μεταγραφές!

Τρελαμένοι στον ΠΑΟ, τι ετοιμάζουν για Μάντζαρη – Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για 4 μεταγραφές!

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν προσβλητική την στάση του Έλληνα άσου και θα βγάλουν στην φόρα «κρυφά χαρτιά». Την ίδια ώρα, στο Λιμάνι φουλάρουν και ανεβάζουν το μπάτζετ.

Δεν πέρασε καν μία εβδομάδα από την ολοκλήρωση των τελικών της Α1 και ο Ολυμπιακός, μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, κράτησε και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Τον κράτησε για τα επόμενα τρία χρόνια, δημιουργώντας κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων του, και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό. Με τους “πράσινους” ο διεθνής γκαρντ είχε επαφές, αλλά και συμφωνία, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Η ουσία είναι ότι το θέμα Μάντζαρη θα τραβήξει κι άλλο, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” έχουν κι άλλα πράγματα να πουν. Να δημοσιοποιήσουν.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έδεσε για τα καλά τον γάιδαρό του. Δεν είναι μόνο ότι κράτησε έναν παίκτη κορμού. Είναι ότι αυτός ο παίκτης δεν πήγε στον Παναθηναϊκό, που τον ήθελε πολύ.

Ο Μάντζαρης για τα τρία αυτά χρόνια θα πάρει κοντά στα 2.5 εκ. ευρώ. Του έκαναν σημαντική αύξηση, δηλαδή, οι Αγγελόπουλοι. Δεν του έδωσαν, όμως, τα λεφτά, που φερόταν ότι προσέφερε για το ίδιο διάστημα ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας κρατήσει πλέον Πρίντεζη και Μάντζαρη, πάει να πάρει τέσσερις σπουδαίους ξένους παίκτες. Τα αφεντικά της ΚΑΕ είναι αποφασισμένα να αυξήσουν το μπάτζετ (έστω και όχι πολύ), προκειμένου να ξαναδούν την ομάδα τους να επιστρέφει στη κορυφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags