Facebook Pixel Ψυχάρα Γκιστ! Μεγάλη δήλωση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
| 2017-06-20 12:49:00

Ψυχάρα Γκιστ! Μεγάλη δήλωση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Ψυχάρα Γκιστ! Μεγάλη δήλωση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την φετινή επιτυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, ενώ πέταξε μεγάλη ατάκα για το μέλλον του στους Πράσινους.

Ο Αμερικανός "έφτιαξε" τους φίλους του "τριφυλλιού", αφού σε συνέντευξή του στην "Live Sport" ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, προτού το κάνει πρώτα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το συμβόλαιό μου λήγει, θα δω ποιες είναι οι επιλογές μου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και θα αποφασίσω. Δεν θα μιλήσω με κανέναν άλλο πριν τον Παναθηναϊκό. Και δεν χρειάζεται να με ρωτήσει κανείς, φυσικά και θέλω να μείνω. Είμαι πέντε χρόνια εδώ, εγώ και η οικογένειά μου, είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Λατρεύω την Ελλάδα».

Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του ανέφερε: «Η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα κυρίως λόγω του τραυματισμού μου. Ήξερα από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκα πως ήταν σοβαρό, αλλά δεν ήξερα πόσο. Φοβήθηκα ότι δεν θα έπαιζα ξανά μπάσκετ. Ανακουφίστηκα όταν μίλησα με τον γιατρό γιατί κατάλαβα πως θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Το κίνητρό μου ήταν να επιστρέψω δυνατός. Έπρεπε, ίσως, να μείνω περισσότερο έξω, αλλά πίεσα τον εαυτό μου για να γυρίσω νωρίτερα. Ήθελα να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα μου.»

Για την πορεία του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν δήλωσε: «Ήταν σαν τρενάκι λούνα παρκ, είχαμε πάρα πολλά πάνω-κάτω. Σαν να ήμασταν στον ωκεανό κι έπρεπε να παλεύουμε διαρκώς με τα κύματα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά όταν στο τέλος έχεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όταν βλέπεις τους φίλους της ομάδας ευτυχισμένους, ξεχνάς τα πάντα. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως η χρονιά είναι πετυχημένη».

Τέλος ο Αμερικανός αναφέρθηκε και στον ρόλο του «εξολοθρευτή» του Βασίλη Σπανούλη είπε: «Είμαστε ανταγωνιστές, είναι έντονος ο ανταγωνισμός και δεν το βλέπεις αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα πω ψέματα, είναι δύσκολος αντίπαλος. Λέτε πως είμαι ‘εξολοθρευτής’, δεν μπορώ όμως να το πω εγώ αυτό. Ας το λένε οι άλλοι. Πολλοί προσπάθησαν να αλλάξουν αυτό το ματσάρισμα, αλλά αυτός ο τρόπος δουλεύει και τους λέω ‘Ξέρω τον τρόπο, αφήστε με να το κάνω. Ξέρω πώς γίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags