Facebook Pixel Η μεταγραφή που θα κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ – Πώς επηρεάζει τους «αιώνιους»!
| 2017-06-21 19:31:00

Η μεταγραφή που θα κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ – Πώς επηρεάζει τους «αιώνιους»!

Η μεταγραφή που θα κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ – Πώς επηρεάζει τους «αιώνιους»!

Μπορεί η υπόθεση να μην απασχολεί άμεσα τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ωστόσο εάν προχωρήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα μεταγραφικά δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες.

Αναφερόμαστε στον σούπερ σταρ της Φενέρ, τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportando.com», είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο NBA.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σέρβος γκαρντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταβεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τα δικαιώματα του να ανήκουν στους Σακραμένο Κινγκς, με τον Βλάντε Ντίβατς να τον θέλει πολύ στην ομάδα.

Ο Μπογκντάνοβιτς δεν έχει ενημερώσει ακόμα της Φενέερ για τις προθέσεις του, με τον Σέρβο φέτος να «μετράει» 14,6 πότνους ανα αγώνα στην Euroleague.

Εφόσον λοιπόν προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, τότε σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για τον Κώστα Σλούκα, καθώς φαντάζει απίθανο να δεχθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χάσει δύο από τους καλύτερους του παίκτες, στο ίδιο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, πως ο Έλληνας άσος απασχολεί πολύ έντονα τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι για να έχουν ελπίδες, μάλλον θα πρέπει να… ποντάρουν στην παραμονή του Μπογκντάνοβιτς, τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags