Facebook Pixel «Διδάσκει» μπάσκετ και εκτός παρκέ ο Διαμαντίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-25 23:40:00

«Διδάσκει» μπάσκετ και εκτός παρκέ ο Διαμαντίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Διδάσκει» μπάσκετ και εκτός παρκέ ο Διαμαντίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν απολαυστικός και… διδακτικός κατά την διάρκεια των δηλώσεών του στο "AntetokounBros Event". Διαβάστει (και δείτε) τι είπε για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, για το ελληνικό μπάσκετ, τον Σπανούλη και το δικό του μέλλον στον χώρο.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην COSMOTE TV για την σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ τόνισε πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή απ' το μπάσκετ.

"Νομίζω πως το να γίνω μπαμπάς είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί. Είναι ευλογία. Τα παιδιά είναι ακόμα πολύ μικρά, δεν καταλαβαίνουν. Απλά έρχονται και βλέπουν πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Είναι πολύ νωπή η αποχώρησή μου, αλλά αυτό είναι τελείωσε, ήταν υπέροχο", δήλωσε αρχικά.

Για το "AntetokounBros Event": "Είναι πολύ όμορφο, γιατί βλέπεις νέα παιδιά με τους γονείς τους. Μακάρι να είναι έτσι πάντα ο ελληνικός αθλητισμός. Σε γεμίζει χαρά".

Για το αν τον ενοχλεί που οι Αντετοκούνμπο έχουν μεγαλύτερη προβολή σε σχέση με αυτόν ή τον Σπανούλη: "Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) παίζει, το απολαμβάνει ακόμα. Έτσι είναι η ζωή. Εύχομαι οι Αντετοκούνμπο να έχουν την υγεία τους, γιατί έχουν όνειρα. Έφτασαν έως εδώ με δουλειά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούν να κάνουν. Μόνο δουλειά".

Για το αν τον νοσταλγεί ο κόσμος: "Δεν ξέρω αν άλλαξα την μπασκετική κουλτούρα. Σίγουρα πηγαίνω σε πράγματα που μπορώ και μ' αρέσουν. Προσπαθώ να πω στα παιδιά ότι πρέπει να γίνουν καλοί άνθρωποι και καλοί οπαδοί. Δεν θα γίνουμε όλοι επαγγελματίες. Η νίκη και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα απ' το μπάσκετ".

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags