Facebook Pixel Επική δήλωση Πρίντεζη για την ανανέωσή του με Ολυμπιακό!
| 2017-06-26 15:57:00

Επική δήλωση Πρίντεζη για την ανανέωσή του με Ολυμπιακό!

Επική δήλωση Πρίντεζη για την ανανέωσή του με Ολυμπιακό!

Τρομερή ατάκα από τον φόργουορντ των Ερυθρόλευκων για τις διαπραγματεύσεις με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στο ΣΠΟΡ FM 94.6:

-το αν η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό διήρκησε τέσσερα λεπτά:

«Ειλικρινά δε κράταγα χρόνο, αλλά είναι αλήθεια πως ήταν πολύ λίγος ο χρόνος που μιλήσαμε γι’ αυτό (σ.σ. γέλια). Αυτό όμως δεν οφείλεται μόνο σε εμένα και κακώς έχει περάσει έτσι προς τα έξω, αλλά και στους προέδρους, με τους οποίους η κουβέντα ήταν πάρα πολύ καλή».

-τις διακοπές του και την αναγκαία γι’ αυτόν ξεκούραση από την κοπιαστική σεζόν:

«Πραγματικά αν εξαιρέσουμε ένα τετραήμερο τουρ που έκανα στα νησιά με τους φίλους μου από την ομάδα, το πρόγραμμα είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Δώδεκα η ώρα ύπνος, εννιά το πρωί ξυπνάω, κάνω το μπάνιο μου, το μεσημέρι κοιμάμαι ξανά και το βράδυ μία φορά ανά δύο-τρεις ημέρες κατεβαίνω για μία βόλτα στη χώρα της Σύρου. Έτσι όπως είναι το πράγμα φέτος βέβαια, δε με παίρνει αλλιώς…».

-την προσεχή επιστροφή του στην Εθνική ομάδα για το Ευρωμπάσκετ:

«Περιμένω όπως σε όλα τα Ευρωμπάσκετ μία δύσκολη διοργάνωση. Είναι χαρά μου να είμαι στην ομάδα, θέλω να είμαι εκεί, ξεκουράζομαι για να δω πως θα είμαι εκείνη τη περίοδο για να πω και το τελικό «ok». Έχω και μία γυναίκα που έχει μία κοιλιά… τούρλα, όποτε θα δούμε. Το πάμε σιγά-σιγά».

-την επιτυχία της Εθνικής γυναικών στο Ευρωμπάσκετ:

«Ήταν τρομερή η πορεία τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω πως νιώθουν που για… λίγο δεν κατάφεραν να πάρουν ένα μετάλλιο. Πραγματικά είναι τεράστια η προσπάθεια που έκαναν και δε χρειάζεται να νιώθουν άσχημα. Τους αξίζουν πολλά μπράβο»  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags