Facebook Pixel Tα «όργια» του νέου πράσινου άσου στο ΣΕΦ, το… κουφό buzzer beater στην Μπάρτσα και το ΝΒΑ! (Vid)
| 2017-06-29 00:17:00

Tα «όργια» του νέου πράσινου άσου στο ΣΕΦ, το… κουφό buzzer beater στην Μπάρτσα και το ΝΒΑ! (Vid)

Tα «όργια» του νέου πράσινου άσου στο ΣΕΦ, το… κουφό buzzer beater στην Μπάρτσα και το ΝΒΑ! (Vid)

Ο Λεκαβίτσιους έρχεται στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει τον Καλάθη και να… ξαναχτυπήσει τον Ολυμπιακό. Με ποιον άσο του ΝΒΑ τον παρομοιάζουν και γιατί;
 

Με μία μεταγραφή έκπληξη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του κινήσεις ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ επέλεξε και έφερε στο ΟΑΚΑ τον Λούκας Λεκαβίτσιους!

Ο 23χρονος γκαρντ που… μεγάλωσε και εντυπωσίασε με την φανέλα της Ζαλγκίρις με ύψος 1.80μ. αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ και ξεχωρίζει για την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ, την πίεση στην μπάλα και τα καλά ποσοστά του στα τρίποντα.

Ο Λεκαβίτσιους έρχεται ουσιαστικά ως… βοηθητικός του Νικ Καλάθη, τον οποίο θα ξεκουράζει όποτε χρειαστεί, αλλά και θα προσπαθεί να βελτιωθεί από αυτόν. Άλλωστε, ως μαθητής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε φέτος τρομερό άλμα στην καριέρα του, καθώς τα στατιστικά στην Ευρωλίγκα ήταν 8.5 πόντους, 3.5 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Τα.. όργια στο ΣΕΦ και ο Αϊζάια Τόμας!

Ο Λεκαβίτσιους προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ζαλγκίρις και σίγουρα οι περισσότεροι, θυμούνται την σπουδαία εμφάνισή του με την ομάδα του Κάουνας μέσα στο ΣΕΦ, στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας.

Μπορεί οι Λιθουανοί να είχαν χάσει από τον Ολυμπιακό (73-64), ωστόσο ο Λεκαβίτσιους είχε… οργιάσει, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 11 πόντους (2/3 βολές, 3/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα) και είχε ακόμα 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 23'25" συμμετοχής. Επίσης, καλή εμφάνιση είχε κάνει και στο ματς στο Κάουνας, τον Δεκέμβριο, στην ήττα από Ολυμπιακό με 88-75, όταν είχε 11 πόντους και 8 ασίστ.

Άλλωστε, δεν τον αποκαλούν τυχαία… Λιθουανό Αϊζάια Τόμας στην πατρίδα του. Προφανώς και υπερβάλουν, ωστόσο το παρατσούκλι του «κόλλησε» από τους δημοσιογράφους, επειδή είναι κοντός και έχει ανάλογο στυλ με τον άσο του ΝΒΑ.

Δείτε τον σε ΒΙΝΤΕΟ:

Η τρομερή εμφάνισή του στο ΣΕΦ
 



Το... τρελό buzzer beater στην Μπαρτσελόνα

 


Οι καλύτερες στιγμές του με την Ζαλγκίρις για την σεζόν 2016/17
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags