Facebook Pixel Νέο «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό! Πρόλαβε τον Ολυμπιακό και έκλεισε...ταλεντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-29 00:34:00

Νέο «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό! Πρόλαβε τον Ολυμπιακό και έκλεισε...ταλεντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό! Πρόλαβε τον Ολυμπιακό και έκλεισε...ταλεντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφικός οργασμός από το Τριφύλλι, καθώς μετά την απόκτηση του Λεκαβίτσιους, έκλεισε άλλη μία σπουδαία κίνηση. Στο ΟΑΚΑ το πιο… hot όνομα του καλοκαιριού.

Μετά την απόκτηση του Λούκας Λεκαβίτσιους από την Ζαλγκίρις, μία κίνηση που ολοκληρώθηκε εντελώς ξαφνικά και κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Παναθηναϊκός έκλεισε και τον Ζακ Όγκαστ!

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί το πιο… hot όνομα της αγοράς, ενώ για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί πολύ έντονα και ο Ολυμπιακός, καθώς άρεσε ιδιαίτερα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Όγκαστ αναμένεται να ενισχύσει το Τριφύλλι στην φροντ λάιν και χωρίς να πιάνει θέση ξένου, αφού ο 23χρονος ψηλός είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου εδώ και λίγο καιρό, αφού ο παππούς του ήταν Έλληνας.

Ο Όγκαστ είναι ένα άκρως αθλητικό πεντάρι (2,08μ.) με εξαιρετικά τελειώματα κοντά στη ρακέτα και την περσινή σεζόν με την Ουσάκ είχε 13.4 πόντους και 8.8 ριμπάουντ στο FIBA Champions League, ενώ αντίστοιχα στην τουρκική λίγκα μετρούσε κατά μέσο όρο 11.7 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τα... πάντα όλα για τον Λεκαβίτσιους:

Tα «όργια» του νέου πράσινου άσου στο ΣΕΦ, το… κουφό buzzer beater στην Μπάρτσα και το ΝΒΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags