Facebook Pixel Ποιος Τεόντοσιτς και Μπογκντάνοβιτς; Ο Γιουλ απέρριψε απίστευτη πρόταση από το ΝΒΑ!
Μπάσκετ
NBA
| 2017-07-04 17:42:00

Ποιος Τεόντοσιτς και Μπογκντάνοβιτς; Ο Γιουλ απέρριψε απίστευτη πρόταση από το ΝΒΑ!

Ποιος Τεόντοσιτς και Μπογκντάνοβιτς; Ο Γιουλ απέρριψε απίστευτη πρόταση από το ΝΒΑ!

Την ώρα που μεγάλοι αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετακομίζουν στις ΗΠΑ, ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να γίνει "Μίδας" στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά είπε "όχι"!

Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Σέρχιο Γιουλ στο ρόστερ του; Ελάχιστες ομάδες στον κόσμο είναι η απάντηση, αφού ακόμα και σύλλογοι του ΝΒΑ φαίνεται πως… παρακαλούν τον Ισπανό αστέρα, αλλά αυτός αρνείται να αφήσει την Ρεάλ!

Οι Χιούστον Ρόκετς έχουν τα δικαιώματα του Γιουλ στις ΗΠΑ και κάθε χρόνο του κάνουν κρούση, όμως αυτός συνεχώς ρίχνει «άκυρο».

Αυτό, φάνηκε από τις δηλώσεις του τζένεραλ μάνατζερ των «ρουκετών», Ντάριλ Μόρεϊ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Η Μαδρίτη πρέπει να είναι πανέμορφη, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω άλλον λόγο που ο Γιουλ απορρίπτει συνεχώς τις προτάσεις μας! Εάν έρθει τώρα στην ομάδα, θα είναι κάτι παραπάνω από μία ποιοτική λύση στο ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ».

Μάλιστα, ο Τύπος της Ισπανίας αποκαλύπτει ότι η τελευταία πρόταση των Ρόκετς ήταν μυθική, καθώς ανερχόταν στα 20 εκ. δολάρια ετησίως, με τον Γιουλ όμως να λέει ακόμα ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags