Facebook Pixel Η ατάκα που άλλαξε τα πάντα στη Φενέρ και το ματς με τον Παναθηναϊκό - "Όσα λέτε είναι μαλ%$ες"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-06 17:55:00

Η ατάκα που άλλαξε τα πάντα στη Φενέρ και το ματς με τον Παναθηναϊκό - "Όσα λέτε είναι μαλ%$ες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα που άλλαξε τα πάντα στη Φενέρ και το ματς με τον Παναθηναϊκό - "Όσα λέτε είναι μαλ%$ες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τρομερό παρασκήνιο από την φετινή χρονιά της Φενέρ έφεραν στο φως οι Έκπε Ούντο και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Οι δύο παίκτες είχαν μια ωραία συζήτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του Μπογκντάνοβιτς, για όσα συνέβησαν φέτος, μέχρι να φτάσουν στην κατάκτηση της Euroleague και σε αυτή αποκάλυψαν την στιγμή που γύρισε ο διακόπτης και οδήγησε τη Φενέρ στην κορυφή.

Ήταν το ημίχρονο του πρώτου αγώνα των προημιτελικών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

«Ήταν πολύ δύσκολα, μετά την περσινή σεζόν (σ.σ. που δεν πήραν την Euroleague), γιατί χάσαμε κάποια αξιοσημείωτα παιχνίδια. Αν θυμάσαι είχαμε τσακωθεί κιόλας (γέλια). Μετά από ένα γεύμα που είχαμε, καταλάβαμε όλοι τι είχε συμβεί. Όμως, η αρχή της φετινής σεζόν ήταν κακή. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, είχα κι εγώ τον τραυματισμό μου, αλλά το κρίσιμο σημείο ήταν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου καταλάβαμε ότι μπορεί να τελειώσουμε την χρονιά χωρίς την Euroleague ξανά. Τότε το ένιωσα κι εγώ και όλοι στα αποδυτήρια, όταν ο κόουτς ήρθε και μας είπε "ό,τι λέτε όλη τη σεζόν είναι μαλ&#ες". Οπότε κάναμε ένα... κλικ, το θυμάμαι σαν τώρα και είπαμε "πάμε, τώρα πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά"».

Γιούντο και Μπογκντάνοβιτς δεν γινόταν να μην γελάσουν, ενθυμούμενοι τα ξεσπάσματα του προπονητή τους. «Είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, εντός γηπέδου κι εκτός. Άλλος στον αγώνα και άλλος στην προπόνηση. Για μένα είναι λίγο πιο δύσκολο, από ότι για τους ξένους παίκτες, γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα και καταλαβαίνω τι λέει, γιατί λέει σε εσένα "μην ανησυχείς", αλλά εγώ στα σέρβικα καταλαβαίνω τι λέει (γέλια). Οπότε αυτό είναι καλό για εσένα, δεν σε αγχώνει. Είναι ένας απίστευτος κόουτς, όλοι το βλέπουν αυτό στην ομάδα, ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είναι πολύ ξεχωριστή η προετοιμασία του και τα πλάνα του, προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Είναι ένας από τους κύριους λόγους που αυτή η ομάδα είναι πετηχυμένη».

Όσον αφορά τους οπαδούς τους, ο 24χρονος παίκτης είπε: «Όπως εξελιχθήκαμε εμείς σαν παίκτες, το ίδιο έκαναν κι αυτοί. Αν και φέτος δεν είχαμε ένα παιχνίδι όπως με την Ρεάλ πέρυσι στα playoffs. Θυμάμαι τον Γιουλ να παίρνει θέση για τις βολές και το πάτωμα να τρέμει! Φυσικά και στο Final 4 μας βοήθησαν πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags