Facebook Pixel Απίστευτη αποθέωση για Τεόντοσιτς: "Ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη"!
| 2017-07-07 12:21:00

Απίστευτη αποθέωση για Τεόντοσιτς: "Ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη"!

Απίστευτη αποθέωση για Τεόντοσιτς: "Ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη"!

Τρομερές ατάκες για τον Σέρβο γκαρντ μετά από την απόφασή του να υπογράψει στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Μετά από έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μίλος Τεόντοσιτς αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Κλίπερς.

Φυσικά, στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ευχαρίστησε την ρωσική ομάδα, με τον πρόεδρό της, Αντρέι Βατούτιν να τον αποθεώνει.

«Ήταν έξι φανταστικά χρόνια. Αφήνω εδώ κομμάτι της καρδιάς μου. Είχα την τύχη να αποκτήσω τόσους φίλους εδώ κι ένιωσα την αγάπη και την υποστήριξη από τον κόσμο. Η ΤΣΣΚΑ μού επέτρεψε να ωριμάσω σαν παίκτης, να δείξω το ταλέντο μου, να κερδίσω τίτλους και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες και θα χαρώ να τα ξαναπούμε στο μέλλον. Τώρα έχω μια τεράστια πρόκληση μπροστά μου και κάνω το επόμενο βήμα με σπουδαία συναισθήματα και προσδοκίες», τόνισε ο Σέρβος γκαρντ που έπαιξε σε 332 ματς με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ έχοντας 12,5 πόντους, 5,4 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 25,2 λεπτά ανά αγώνα.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ είπε για τον Τεόντοσιτς: «Ένας παίκτης που άφησε εποχή φεύγει από την ΤΣΣΚΑ. Ο Τεόντοσιτς έγινε μαζί μας ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη και είμαστε τυχεροί που τον είχαμε για έξι χρόνια. Ήταν ιδιοφυής στο παιχνίδι του, απρόβλεπτος για όλους, φιλάθλους, αντιπάλους, κάποιες φορές ακόμη και για τους συμπαίκτες ή προπονητές του. Είχε θέληση για νίκη και έκανε τα πάντα γι’ αυτή παραμένοντας ηγέτης και έτοιμος να πάρει την πρωτοβουλία και την ευθύνη. Οι αποφάσεις του μπορούσαν να είναι καλές ή κακές, αλλά ήταν καθοριστικός. Λίγοι παίκτες μπορούν στην καριέρα τους να έχουν θαυμαστές και άτομα που τους μισούν. Ο Μίλος το έκανε και δεν άφησε κανέναν αδιάφορο απέναντί του. Δημιουργούσε απίστευτα συναισθήματα και στρατό από θαυμαστές που έρχονταν στο γήπεδο μόνο για να δουν τα μαγικά του. Θα μου λείψει σαν παίκτης και καλός φίλος. Είναι πάντα δύσκολο να λες αντίο, αλλά σήμερα είναι μια λυπηρή μέρα. Ο ταλαντούχος νεαρός που ήρθε πριν έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ φεύγει σαν έμπειρος παίκτης που κατέκτησε τα πάντα σε όλα τα επίπεδα. Του εύχομαι καλή τύχη και υγεία». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags