Facebook Pixel Έτοιμος ο αντι-Σίνγκλετον - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" του Πασκουάλ - Του δίνουν 2 εκ. ευρώ το χρόνο!
| 2017-07-14 00:42:00

Έτοιμος ο αντι-Σίνγκλετον - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" του Πασκουάλ - Του δίνουν 2 εκ. ευρώ το χρόνο!

Έτοιμος ο αντι-Σίνγκλετον - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" του Πασκουάλ - Του δίνουν 2 εκ. ευρώ το χρόνο!

Σε ένα απίστευτο… θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Σίνγκέτον στον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο πάντως είναι, πως στο Τριφύλλι είναι έτοιμοι να ρίξουν πολύ χρήμα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Κρις Σίνγκλετον, καθώς η Χίμκι επέστρεψε με πρόταση πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά και έστειλε… μήνυμα στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι θέλοντας να δείξουν στον Αμερικανό ότι τον θέλουν στο ΟΑΚΑ, του έκαναν πρόταση για νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη διάρκεια και υψηλότερες αποδοχές, σε μία προσπάθεια να «γεφυρώσουν» τη διαφορά με το συμβόλαιο των 1.6 εκατ. δολαρίων που του προσφέρουν οι Ρώσοι.

Έτσι λοιπόν, στο Τριφύλλι περιμένουν την απάντησή του, ωστόσο έχουν ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος φυσικά για τον Τζάστιν Χάμιλτον (διαβάστε αναλυτικά για την καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την φοβερή σεζόν στην Βαλένθια), για τον οποίο θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι Πράσινοι συζητούν με τον 27χρονο άσο, ο οποίος για να έρθει στην Ευρώπη και δη στον Παναθηναϊκό, ζητάει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags