Facebook Pixel Η απίθανη ανατροπή της Εθνικής με Κόνιαρη σε ρόλο... Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-21 00:17:00

Η απίθανη ανατροπή της Εθνικής με Κόνιαρη σε ρόλο... Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίθανη ανατροπή της Εθνικής με Κόνιαρη σε ρόλο... Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα παλικάρια της Εθνικής Νέων πέτυχαν έναν άθλο κόντρα στη Λιθουανία, που ξύπνησε μνήμες από το ένδοξο παρελθόν. Το τρομερό κατόρθωμα του Χαραλαμπόπουλου και ο Κόνιαρης που θύμισε "3D"!

Η Εθνική Νέων πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή επί της Λιθουανίας, καθώς γύρισε από -15 για να επικρατήσει τελικά με 76-72 και να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κρήτη.

Οι πιτσιρικάδες έδειξαν απίστευτα ψυχικά αποθέματα, αφού δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα να γυρίζει διαφορά 15 πόντων μέσα σε μια περίοδο και… κάτι, ειδικότερα σε αυτές τις ηλικίες που η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ εύθραυστη.

Η πρόκριση είχε την… υπογραφή του Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος δικαίωσε -κατά κάποιον τρόπο- αυτούς που τον αποκαλούν «νέο Διαμαντίδη». Φυσικά, δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης μεταξύ ενός τεράστιου παίκτη κι ενός νεαρού παιδιού, όμως βλέποντας κανείς την πολύπλευρη εμφάνιση του Κόνιαρη (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ) και την ηγετική του παρουσία όταν η μπάλα «έκαιγε», είναι λογικό να κάνει συνειρμούς.

Μάλιστα, η φάση που έβγαλε στο τέλος με το απίστευτο επιθετικό ριμπάουντ και εν συνεχεία το τρίποντο που έκανε το 74-71 στα 24” πριν το τέλος, θύμισε Διαμαντίδη στα ντουζένια του!
 

 

 

Βεβαίως, ένα τεράστιο «μπράβο» αξίζει και στον ηγέτη αυτή της ομάδας, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο άσος του Παναθηναϊκού συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ έπαιζε για πολλή ώρα με 4 φάουλ δίχως να αποβληθεί!

Δείτε τα τελευταία 2.30 της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags