Facebook Pixel Ξεσπάθωσε ο Βασιλακόπουλος: "Κάνουν κακόπιστη κριτική γιατί θέλουν να υπερασπίσουν στενά προσωπικά συμφέροντα"
| 2017-07-25 16:44:00

Ξεσπάθωσε ο Βασιλακόπουλος: "Κάνουν κακόπιστη κριτική γιατί θέλουν να υπερασπίσουν στενά προσωπικά συμφέροντα"

Ξεσπάθωσε ο Βασιλακόπουλος: "Κάνουν κακόπιστη κριτική γιατί θέλουν να υπερασπίσουν στενά προσωπικά συμφέροντα"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με αφορμή το χρυσό μετάλλιο των Νέων στο Ευρωμπάσκετ μίλησε για την κριτική που του ασκείται χαρακτηρίζοντας την "κακόπιστη". 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στον «Arena FM» και ανέφερε σχετικά με την πορεία του μπάσκετ:

«Είναι πολύ καλά θεμελιωμένο το άθλημα. Έχουμε ανθρώπους που το υπηρετούν σε όλη τη χώρα. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην παραγωγή γι’ αυτό και πρωταγωνιστούμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες και του προπονητές. Είναι στιγμές μεγάλης χαράς αυτές που ζήσαμε με την Εθνική Νέων.

Σε αυτούς που λένε ότι ο Βασιλακόπουλος είναι τόσα χρόνια τι να πω; Φαίνεται ότι κάνει κακό η παρουσία μου γιατί κάποιοι με βαρέθηκαν. Είναι μέρες χαράς. Ορισμένοι κάνουν κακόπιστη κριτική γιατί θέλουν να υπερασπίσουν στενά προσωπικά συμφέροντα. Πώς γίνεται βέβαια όταν έρθει κάποια αποτυχία να φταίει ο Βασιλακόπουλος και η ΕΟΚ, αλλά όταν έρχονται επιτυχίες όλοι αυτοί να εξαφανίζονται»;

Για την πιθανότητα διεξαγωγής κάποιας άλλης διοργάνωσης στην Ελλάδα, δήλωσε :«Για μια διοργάνωση στην Ελλάδα κάτι συζητάμε, αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα».

Για τις σημερινές (25/7) επισκέψεις με την Εθνική Νέων: «Πήγαμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Μητσοτάκη και θα έχουμε συνάντηση με την κυρία Γεννηματά για να κλείσουμε τον κύκλο των επισήμων».

Για το χρόνο συμμετοχής των παικτών ανέφερε: «Ας μην αρχίσουμε την γκρίνια κι ας χαρούμε την επιτυχία. Εδώ είμαστε να τους υπενθυμίζουμε τι έχουμε να κάνει. Τώρα το θέμα είναι ότι χρειάζεται θεσμική κατοχύρωση της θέσης του Έλληνα μπασκετμπολίστα. Είχαμε πει ότι το θέμα των 7 ξένων δεν πρόκειται να περάσει».

Κλείνοντας, στάθηκε στη συνεισφορά του προπονητικού τιμ και τη δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου πως ο κύκλος του έκλεισε στην Εθνική: «Όλο το προπονητικό τιμ βοήθησε σημαντικά σε αυτήν την επιτυχία της Εθνικής. Είναι λόγια που λέγονται στην ένταση αυτό που είπε ο κύριος Παπαθεοδώρου ότι έκλεισε ο κύκλος του στην Εθνική. Δε χρειάζονται τέτοιες προφητείες. Θα τα πούμε όταν ηρεμήσουμε».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags