Facebook Pixel Ατακάρα Πρίντεζη για Αντετοκούνμπο!
| 2017-07-26 11:14:00

Ατακάρα Πρίντεζη για Αντετοκούνμπο!

Ατακάρα Πρίντεζη για Αντετοκούνμπο!

Ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι και φυσικά αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Για όλους μας είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ. Πέρυσι δεν βρέθηκα εδώ γιατί είχα ένα πρόβλημα στο πέλμα. Είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με όλα τα παιδιά. Δεν είναι κια το πιο εύκολο, όπως είναι έτσι οι χρονιές, αλλά πάντα η Εθνική είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα και πάντα είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στη φετινή παρουσία της Εθνικής τόνισε: «Έχω καλό προαίσθημα προσωπικά. Έχουμε καλή χημεία θα ταιριάξουμε μεταξύ μας και γιατί όχι να μην κάνουμε τη διάκριση. Μας έχει λείψει απ' όλους και από εμάς και από τον κόσμο. Το θέλουμε πάρα πολύ και μακάρι να γίνει».

Σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας all star παίκτης, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα! Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να σε καθοδηγεί και να σε ανεβάζει επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags