Facebook Pixel Μπλεγμένος σε σκάνδαλο πορνείας ο Κούκοτς!
| 2011-07-21 08:03:00

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο πορνείας ο Κούκοτς!

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο πορνείας ο Κούκοτς!

Ο Τόνι Κούκοτς, ένας από τους μεγαλύτερους Κροάτες μπασκετμπολίστες, φέρεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο με πόρνες και πλέον έχει τραβήγματα με τη δικαιοσύνη!

Ο θρυλικός Τόνι Κούκοτς, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που ανέδειξε ποτέ η Κροατία φέρεται να είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο με πόρνες!

Ο 42χρόνος Κούκοτς κλήθηκε από τον δικαστή του Ζάγκρεμπ να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την σχέση του με την Νεμπόισα Περούνοβιτς.

Η συγκεκριμένη κυρία κατηγορείται για μαστροπεία και ως ο εγκέφαλος δικτύου που προμήθευε σε πελάτες πόρνες πολυτελείας στο Ζάγκρεμπ και σε άλλες πόλεις της Κροτίας.

«Δεν έχω καμία σχέση με την πορνεία και το κύκλωμα. Εχω ομάδα μπάσκετ στο Οσιγεκ και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση να καταθέσω ως μάρτυρας στην υπόθεση. Πληροφορήθηκα για το τι έγινε μέσα από τα ΜΜΕ», υποστήριξε ο Κούκοτς.

Ωστόσο η σερβική εφημερίδα « Kurir» αναφέρει πως ο πρώην άσος των Σικάγο Μπουλς ήταν ανάμεσα στους πρώτους μάρτυρες που κάλεσε ο εισαγγελέας στην έρευνα για το σκάνδαλο, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γεύτηκε και τις υπηρεσίες των «κοριτσιών» της μαντάμ Περούνοβιτς.

Ο Κούκοτς θα καταθέσει στο δικαστήριο του Ζάγκρεμπ σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει πάταγο στην Κροατία καθώς εμπλέκονται διάφορα κοσμικά πρόσωπα όπως η μοντέλα και τραγουδίστρια Σιμόν Σάιν, η Μάγια Μοράλες αλλά και η Ισαμπέλα Κιμ Πόποβιτς, κόρης της διάσημης τραγουδίστριας Ντανιέλα Πόποβιτς. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα κροατικά ΜΜΕ, η Ισαμπέλα ήταν ένα από τα κορίτσια που «εκδιδόταν».

Το σκάνδαλο διέρρευσε πρόσφατα στην δαλματική χώρα και μέχρι τώρα δεν εμπλέκονται διασημότητες από την Σερβία, δίχως όμως να αποκλείονται περαιτέρω αποκαλύψεις κατά την διάρκεια της δίκης…

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags