Facebook Pixel "Ψήνεται" μεταγραφική "βόμβα" από το NBA; - "Παίζει" για ελληνική ομάδα... θηρίο που θα κάνει τη διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-07-29 16:44:00

"Ψήνεται" μεταγραφική "βόμβα" από το NBA; - "Παίζει" για ελληνική ομάδα... θηρίο που θα κάνει τη διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ψήνεται" μεταγραφική "βόμβα" από το NBA; - "Παίζει" για ελληνική ομάδα... θηρίο που θα κάνει τη διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος παίκτης με σημαντική θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη φέρεται να απασχολεί ομάδες της χώρας μας; Το sportdog.gr αποκαλύπτει... 

Η μετακόμιση των αστέρων του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο ΝΒΑ είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά φέτος το καλοκαίρι. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο, με τη μεταγραφή του Σέρχι Ροντρίγκεθ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική επιστροφή στην Ευρώπη μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, στη «Γηραιά Ήπειρο» γύρισε πριν λίγες μέρες ένας ακόμα μεγάλος άσος, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, για λογαριασμό της Μπασκόνια.

Υπάρχουν, όμως, και ορισμένοι ακόμα παίκτες που σχεδιάζουν να αφήσουν το ΝΒΑ για τα ευρωπαϊκά παρκέ. Μια περίπτωση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Τζάρεντ Σάλιντζερ, 25χρονου πάουερ φόργουρντ με πενταετή θητεία στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Μπόστον Σέλτικς (2012-2016) και Τορόντο Ράπτορς (2016-17).

Η τελευταία σεζόν του θηριώδους φόργουορντ στο Τορόντο ήταν καταστροφική, με αποτέλεσμα ο Σάλιντζερ να παραμένει free agent, αλλά να μην έχει βρει ακόμα ομάδα στο ΝΒΑ, κάτι που τον κάνει να εξετάζει σοβαρά την προοπτική της Ευρώπης.

Ο ύψους 2,06 φόργουορντ συζητά με ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει προταθεί και σε ορισμένες ελληνικές ομάδες. Μεταξύ αυτών, πάντως, δεν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κλείσει τη γραμμή των ψηλών του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags