Facebook Pixel Για πάντα στον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη Μάντζαρη για το μέλλον του!
| 2017-08-06 08:38:00

Για πάντα στον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη Μάντζαρη για το μέλλον του!

Για πάντα στον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη Μάντζαρη για το μέλλον του!

Έχει συνδέσει το όνομά του και την καριέρα του με τους Πειραιώτες - Διαβάστε τι αποκάλυψε σε δηλώσεις του!

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο διεθνής γκαρντ στον "Γαύρο":

Για το πού θα πρέπει να στηριχτεί η Εθνική στο Eurobasket: Κακά τα ψέματα, ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι το αστέρι και ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Είναι ένας παίκτης All Star, ο πρώτος Έλληνας που τα καταφέρνει. Μας έκανε όλους περήφανους και μακάρι να συνεχίσει να μας κάνει. Αν δεν βασιστούμε σε εκείνον και στο ταλέντο του θα είμαστε χαζοί. Το θέμα είναι να μπορέσουμε κι εμείς να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις καταστάσεις γύρω του για να μπορέσει ο Γιάννης να ξεδιπλώσει το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο. Όμως να μην πάμε μόνο στο transition παιχνίδι και στο άναρχο μπάσκετ, αλλά να πάμε και στο “5 εναντίον 5”. Να διαβάσουμε το παιχνίδι και να βρούμε τα πλεονεκτήματά της ομάδας μας απέναντι στους αντιπάλους. 

Σχετικά με τις προσδοκίες που υπάρχουν: Κάθε χρονιά δημιουργούμε προσδοκίες. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν καταφέρνουμε να τις υλοποιήσουμε. Μακάρι να αλλάξει αυτό φέτος. Προσδοκίες υπάρχουν. Θέληση και ταλέντο υπάρχει. Το θέμα είναι να το δείξουμε και στο γήπεδο κι όχι μόνο στα λόγια, γιατί θεωρητικά όλα καλά είναι, όμως πρέπει να το δείξουμε στην πράξη. 

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό: Εντάξει, το έχω ξανά πει, στον Ολυμπιακό χρωστάω πάρα πολλά. Είμαι 6 χρόνια στην ομάδα. Χρωστάω πάρα πολλά στους προέδρους, στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο να φύγεις από αυτή την ομάδα όταν έχεις μεγαλώσει κι έχεις ανδρωθεί, έχοντας περάσει τα καλύτερα σου χρόνια σε αυτήν. Έχω περάσει σίγουρα τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτό που υπάρχει εδώ σε αυτή την ομάδα. Περνάω πάρα πολύ καλά, πάμε για 9 χρόνια και μακάρι να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags