Facebook Pixel Είδηση για Μιλουτίνοφ που θα στεναχωρήσει τους Ολυμπιακούς!
| 2017-08-11 17:35:00

Είδηση για Μιλουτίνοφ που θα στεναχωρήσει τους Ολυμπιακούς!

Είδηση για Μιλουτίνοφ που θα στεναχωρήσει τους Ολυμπιακούς!

Ο Σέρβος σέντερ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού την σεζόν που τελείωσε.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παρουσιάστηκε πάρα πολύ βελτιωμένος και δικαίως κέρδισε την θέση του βασικού σέντερ στους Ερυθρόλευκους, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πάντως, ο Σέρβος ανήκει στους Σαν Αντόνιο Σπερς και σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.fansided.com αναμένεται να μετακομίσει για το ΝΒΑ από την επόμενη χρονιά!

«Μετά την τρέχουσα σεζόν οι Σπερς ποντάρουν σε έναν νεαρό Σέρβο σέντερ, τον Νικόλα Μιλουτίνοβ ο οποίος «ψήνεται» στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό που επάνω του ποντάρει πολλά», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Αυτό, δηλαδή την εμπιστοσύνη του Σφαιρόπουλου την κέρδισε μόλις έγινε σταθερός στην άμυνα, όταν περιόρισε τα λάθη και όταν άρχισε να εκμεταλλεύεται σωστά τις μπάλες που έπαιρνε», συνεχίζει και καταλήγει:

«Η εμπειρίες που αποκτά θα τον βοηθήσουν να ωριμάσει. Με τον Γκασόλ να μένει και για άλλα χρόνια οι Σπερς μπορούν να τον φέρουν του χρόνου και να τον βοηθήσουν να μάθει από τον έμπειρο Ευρωπαίο σέντερ ώστε να γίνει ο επόμενος σέντερ της ομάδας κάτι που τόσο χρειάζονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags