Facebook Pixel Στην Ελλάδα ο Ντένμον - Φοβερές δηλώσεις για Παναθηναϊκό!
| 2017-08-17 12:23:00

Στην Ελλάδα ο Ντένμον - Φοβερές δηλώσεις για Παναθηναϊκό!

Στην Ελλάδα ο Ντένμον - Φοβερές δηλώσεις για Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης...

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Ντένμον κατά την άφιξή του:

Για την μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να έρθω σε αυτήν την ομάδα και να παίξω γι’ αυτούς τους υπέροχους οπαδούς, για έναν εξαιρετικό προπονητή και φυσικά για τους συμπαίκτες μου»

Για τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιστορία, έχει παθιασμένους οπαδούς οι οποίοι δίνουν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα»

Για τους προσωπικούς του στόχους του: «Ακόμα είναι νωρίς για το οτιδήποτε. Θέλω να δουλέψω σκληρά να βρω τον ρόλο μου και το πιο σημαντικό απ’ όλα να κερδίζουμε παιχνίδια»

Για την προσπάθεια επιστροφής του Παναθηναϊκού Superfoods στο Final Four: «Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση του Final Four της Ευρωλίγκας. Είμαι δουλευταράς και θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Και αυτό είναι που θα κάνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags