Facebook Pixel "Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Λάσκαρη"
| 2017-08-18 13:20:00

"Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Λάσκαρη"

"Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Λάσκαρη"

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος και γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα με ανάρτηση του στο Facebook ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τους υποψήφιους επενδυτές για την ΚΑΕ.

Η ανάρτηση του Σπύρου Χριστοφορίδη:

"Οι υποψήφιοι επενδυτές εμμένουν στη θέση τους για αγορά του 90% των μετοχών, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταβίβαση των υφισταμένων μετοχών δεν μπορεί να γίνει σήμερα, διότι σύμφωνα με την έρευνά τους στις αρμόδιες αρχές, οι μετοχές είναι δεσμευμένες. Από τη στιγμή που ο κ. Λάσκαρης επιθυμεί να μεταβιβάσει μικρότερο ποσοστό και να μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει στην ΚΑΕ πριν την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, δυνατότητα συνεργασίας, για τους υποψήφιους επενδυτές, δεν υφίσταται.

Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως οι επιλογές και προθέσεις του κ. Λάσκαρη είναι αναφαίρετο δικαίωμά του ως μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Από εδώ κι εμπρός ο καθένας, εμού περιλαμβανομένου, αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Προς αποφυγή περαιτέρω διευκρινίσεων, γραπτή πρόταση δε θα υπάρξει αυτή τη στιγμή, αφού δεν καταρτίστηκε έστω προσύμφωνο συνεργασίας. Το ίδιο θυμίζω ότι συνέβη και συμφωνήθηκε και πριν 2,5 χρόνια, όταν γνωρίστηκα με τον κ. Λάσκαρη στο γραφείο του συναδέρφου Γιώργου Σφυρή.

Με εκτίμηση
Σπύρος Ν. Χριστοφορίδης
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags