Facebook Pixel Έρχεται τρελαμένος ο Πέτγουεϊ!
| 2017-08-19 14:22:00

Έρχεται τρελαμένος ο Πέτγουεϊ!

Έρχεται τρελαμένος ο Πέτγουεϊ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης και ανέφερε πως θα αγωνίζεται σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ενώ προετοίμασε τον κόσμο για τα... αεροπλανικά καρφώματα του.

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη έδωσε το νέο απόκτημα της ομάδας, Μπρεντ Πέτγουεϊ, δηλώνοντας χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος της ιστορίας του «αυτοκράτορα», ενώ τόνισε πως θα παίξει για μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη

«Αισθάνομαι υπέροχα που θα αγωνιστώ στον Άρη. Έρχομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, η οποία έχει μία από τις πιο πλούσιες ιστορίες σε όλη την Ευρώπη. Πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα του Άρη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του», καταθέτει ο 32χρονος φόργουορντ, ο οποίος μιλά και για τους στόχους της σεζόν που έρχεται.

«Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Και στις ελληνικές διοργανώσεις, αλλά και στο Basketball Champions League. Το BCL είναι μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση και έχει ομάδες υψηλού επιπέδου. Η περσινή ήταν η πρώτη χρονιά της διοργάνωσης και πιστεύω ότι τα πράγματα φέτος θα είναι ακόμη καλύτερα. Πέρυσι, με την Pinar Karsiyaka, φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα είμαι ευτυχής αν φέτος με τον Άρη καταφέρουμε να πάμε ψηλότερα. Σε ατομικό επίπεδο, θέλω να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο στην καλή πορεία της ομάδας. Έχω μεγάλη «δίψα» για να ανακάμψω μετά από κάποιες ατυχίες που αντιμετώπισα και χαίρομαι που θα έχω αυτήν την ευκαιρία σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης».

«Άμυνα, σουτ και... αεροπλανικά καρφώματα»

Τι να περιμένει ο κόσμος από τον «Air Georgia; «Πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι μου είναι η άμυνα. Θεωρώ ότι είμαι ικανός να αλλάζω καταστάσεις στη διάρκεια του αγώνα με την άμυνά μου, μαρκάροντας παίκτες από το πόιντ γκαρντ μέχρι το σέντερ. Θέλω να προσθέσω ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας με την εκρηκτικότητά μου, αλλά και την έφεση στα επιθετικά ριμπάουντς. Στο επιθετικό κομμάτι, ένα από τα βασικά στοιχεία μου είναι ότι μπορώ να «ανοίξω» το γήπεδο με το μακρινό σουτ μου. Ο κόσμος να περιμένει… αεροπλανικά καρφώματα και πολλά κοψίματα».

«Πολύ δυνατή η Basket League»

Ο Πέτγουεϊ έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, η οποία πιστεύει ότι θα του χρησιμεύσει για να προσαρμοστεί το γρηγορότερο δυνατό στον ΑΡΗ. «Σίγουρα η παρουσία μου σε τρεις ελληνικές ομάδες και συνολικά σε πέντε σεζόν είναι σύμμαχός μου σ’ αυτό το κομμάτι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και το παρακολουθούσα και κατά την τελευταία διετία, όπου απουσίαζα από τη χώρα. Πιστεύω ότι έγινε ακόμα πιο ανταγωνιστικό κι αυτό φαίνεται από τις ήττες που έχουν κάνει ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Μου αρέσει πολύ η ελληνική λίγκα και είναι γνωστό ότι λατρεύω την Ελλάδα ως χώρα, οπότε η χαρά μου είναι μεγάλη που θα είμαι εδώ την επόμενη σεζόν».

«Χαίρομαι που θα είμαι... γηπεδούχος σ' αυτό το κλειστό»!

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρεντ πρόσθεσε και κάτι ακόμα σημαντικό: «Με την εμπειρία που έχω, ξέρω καλά τι εστί «Nick Galis Hall» και για να πω την αλήθεια χαίρομαι που θα είμαι γηπεδούχος και όχι φιλοξενούμενος (γέλια). Όποτε έπαιζα σ’ αυτό το γήπεδο η ατμόσφαιρα με εντυπωσίαζε. Το αγαπώ αυτό το γήπεδο κι ας μου έκαναν τη ζωή δύσκολη οι φίλοι του Άρη! Είναι… τρελοί και ένας παίκτης λατρεύει να αγωνίζεται μπροστά σε τέτοιο κοινό. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για να κάνουμε μαζί μία πολύ καλή χρονιά».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags