Facebook Pixel Η υπόσχεση του Ντένμον και η αποκάλυψη Βουγιούκα για την επιστροφή του!
| 2017-08-23 19:23:00

Η υπόσχεση του Ντένμον και η αποκάλυψη Βουγιούκα για την επιστροφή του!

Η υπόσχεση του Ντένμον και η αποκάλυψη Βουγιούκα για την επιστροφή του!

Έτοιμοι για τη νέα σεζόν δήλωσαν οι δυο παίκτες, που έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Μάρκους Ντένμον αποτελούν δυο από τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού και η σημερινή έναρξη της προετοιμασίας του Τριφυλλιού σηματοδότησε την πρώτη τους προπόνηση με τα πράσινα.

Ο Έλληνας σέντερ γύρισε για τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αυτός θα μπορούσε να συμβεί πέρυσι, όταν είχε φτάσει επίσης πολύ κοντά στην επιστροφή του! Ο Βουγιούκας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει και τα τρία τρόπαια φέτος, όπως κάνει κάθε σεζόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πέρσι έφτασα πολύ κοντά στην επιστροφή αλλά το φετινό καλοκαίρι επετεύχθη η συμφωνία με την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί. Αυτό δεν αλλάζει και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς σε αυτή τη φιλοσοφία. Μιλήσαμε με τον κύριο Πασκουάλ αλλά στη συνέχεια της προετοιμασίας θα δουλέψουμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για την περασμένη σεζόν αλλά και την ερχόμενη είπε: «Η ομάδα ήταν επιτυχημένη πέρσι όπου κατέκτησε το νταμπλ. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί και του τρεις τίτλους και αυτό θα κάνει φέτος. Έχουμε καλούς παίκτες, η ομάδα έχει συνέχεια και απλά χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά».

Σε ερώτηση για την εθνική ομάδα, ο διεθνής σέντερ είπε: «Τα τελευταία χρόνια δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και φέτος έχει όλα τα φόντα να το πετύχει».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ντένμον δήλωσε ότι ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε και τι απαιτήσεις υπάρχουν και υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά, ενώ έκανε λόγο και για τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

«Θα μπω στο γήπεδο για να δώσω τα πάντα. Ξέρω που βρίσκομαι και όλες τις δυσκολίες", υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: "Είμαι έτοιμος για να δουλέψω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags