Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στην Εθνική - Ο Μίσσας έδινε οδηγίες και οι παίκτες τον "έγραφαν" - Βίντεο!
| 2017-08-24 00:01:00

Απίστευτα πράγματα στην Εθνική - Ο Μίσσας έδινε οδηγίες και οι παίκτες τον "έγραφαν" - Βίντεο!

Απίστευτα πράγματα στην Εθνική - Ο Μίσσας έδινε οδηγίες και οι παίκτες τον "έγραφαν" - Βίντεο!

Η Ελλάδα έχασε από τη Γεωργία με τους παίκτες να τα κάνουν… μαντάρα στην τελευταία επίθεση. Άλλα σχεδίασε ο προπονητής στο τάιμ άουτ και άλλα είδε στο παρκέ.

Η Εθνική πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε από τη Γεωργία στην πρεμιέρα του Τουρνουά Ακρόπολις με 71-72 και έδειξε πως δεν είναι έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ, που ξεκινάει στις 31 Αυγούστου!

Η Ελλάδα είχε τεράστια προβλήματα στα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και γενικότερα στο μοίρασμα ρόλων στην άμυνα, ενώ για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι της, δεν παρουσίασε κανένα πλάνο στην επίθεση. Το… καλύτερο βέβαια το κράτησε για το τέλος, όπου οι διεθνείς για ακόμα μία φορά παράκουσαν τον Κώστα Μίσσα!

Η Ελλάδα, παρότι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο, βρέθηκε με τρίποντο του Τσινατσάντζε να χάνει 71-72, στα 16.8'' πριν το φινάλε. Ο Μίσσας πήρε τάιμ άουτ και έδειξε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής ζήτησε να παίξουν low post με τον Πρίντεζη ή τον Μπουρούση (τους δείχνει κιόλας στο βίντεο χαρακτηριστικά) και στην… χειρότερη, να βγει η μπάλα έξω από τους ψηλούς για σουτ σε ένα από τα γκαρντ.

Ίσως και για αυτό, για να έχει το σουτ, θυμήθηκε ο Μίσσας να ρίξει στο παιχνίδι τον Παππά, ο οποίος προφανώς ήταν εκτός ρυθμού, αφού είχε μείνει στον πάγκο για 18 λεπτά!!!

Οι διεθνείς γύρισαν στο παρκέ με στόχο να… κλέψουν την μπάλα, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν τραγικό και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε αυτό που είχε ζητήσει ο Μίσσας. Η μπάλα πήγε στα χέρια του Παππα, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μπλέχτηκε στην άμυνα (παγίδα) και καθυστέρησε πάρα πολύ, με συνέπεια να δώσει στον Πρίντεζη στο τρίποντο (!!!), με 4 δευτερόλεπτα για το φινάλε! Ο «Πριντ» προσπάθησε για το γνωστό πεταχτάρι, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι…

Δείτε τι έγινε στο τάιμ άουτ και την τελευταία επίθεση:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags