Facebook Pixel "Στη Β' και χωρίς χρέη"
| 2011-07-24 10:15:00

"Στη Β' και χωρίς χρέη"

"Στη Β' και χωρίς χρέη"

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Θανάσης Μιχαήλ τοποθετήθηκε για το θέμα που προκύπτει με το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου και σε ποια κατηγορία πρέπει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά, μετά τον υποβιβασμό της στην Α2.

Ένα ζήτημα «καίει» τους φίλους της ΑΕΚ και είναι, πολύ απλά, σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Ένωση.

Διότι, ακόμα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιάννης Φιλίππου, δεν έχει πάρει θέση -για να δώσει λύση. Στην αναμονή βρίσκεται και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η οποία κατέχει το 10% και αν η ομάδα αγωνιστεί στη Β' Εθνική, θα έχει και τον πρώτο λόγο.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ πάντως, ο Θανάσης Μιχαήλ τοποθετήθηκε επί του θέματος, τονίζοντας κατηγορηματικά: «Να παίξει η ΑΕΚ στη Β' Εθνική και καθαρή από χρέη»!

«Περιμένουμε τον κύριο Φιλίππου μέχρι και τις 29 Ιουλίου -καταληκτική ημερομηνία όσον αφορά το πού θα δηλωθεί η ομάδα- προκειμένου να πάρει θέση και να μας εκφράσει τις σκέψεις που έχει για την ομάδα. Για το πού θέλει να αγωνίζεται. Είτε στην Α2 είτε στη Β' Εθνική. Δεν μας ανήκει το τμήμα και εκείνος είναι που πρέπει να δώσει τη λύση. Έχουμε ζητήσει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα και θα γίνουμε πιο έντονοι, γιατί ο χρόνος περνάει», είπε αρχικά στην εφημερίδα Sportday και πρόσθεσε:

«Θα κάνουμε έκτακτο Δ.Σ. των μελών για να δούμε πώς θα πράξουμε στη συνέχεια, έχοντας κάνει κάποιες πρώτες σκέψεις, αλλά μόνο υποθετικές».

Ερωτηθείς για το πού είναι καλύτερα να αγωνιστεί η ΑΕΚ τη νέα χρονιά, ήταν κατηγορηματικός. «Να παίξει η ΑΕΚ στη Β' Εθνική και καθαρή από χρέη και στη συνέχεια να την παραδώσουμε σε όποιον ενδιαφερόμενο για να την αναλάβει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags