Facebook Pixel Δυνατά φιλικά για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
| 2017-08-30 17:30:00

Δυνατά φιλικά για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Δυνατά φιλικά για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

"Καυτός" θα είναι ο Σεπτέμβριος για τους "πράσινους", καθώς ανακοινώθηκαν τέσσερα σπουδαία φιλικά!

Συγκεκριμένα, στις 15/9 οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την Ούνικς Καζάν, ενώ δύο ημέρες αργότερα, την Κυριακή 17/9 θα τεθούν αντιμέτωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε δύο δυνατά «τεστ» που θα γίνουν παρουσία κόσμου.

Επίσης, στις 22 και στις 24 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ θα κοντραριστεί δις με την Αναντολού Εφές, επίσης στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο από τα δύο αυτά φιλικά θα γίνει παρουσία φιλάθλων, ενώ το δεύτερο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Λεπτομέρειες (ώρες έναρξης, προπώληση εισιτηρίων) σχετικά με τις προαναφερθείσες αναμετρήσεις θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
Εξάλλου, το Σάββατο (2/9) ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον ΓΣ Περιστερίου στο Περιστέρι, ενώ την Δευτέρα (4/9) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Καστοριά, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο πλαίσιο αυτού, το επόμενο Σάββατο (9/9) θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα φιλικό ματς χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο κλειστό του Άργους Ορεστικού.

Τέλος, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στη Μόσχα ώστε να συμμετάσχουν στο τουρνουά «Gomelsky Cup» με τη συμμετοχή της διοργανώτριας ΤΣΣΚΑ, της Χίμκι και της Νταρουσάφακα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags