Facebook Pixel Αποκαλύψεις Μουσλίμοβιτς για... Βιεϊρίνια!
| 2017-08-30 20:36:00

Αποκαλύψεις Μουσλίμοβιτς για... Βιεϊρίνια!

Αποκαλύψεις Μουσλίμοβιτς για... Βιεϊρίνια!

Ο Βόσνιος μίλησε στο "Metropolis 95,5" σχολίασε την ενδεχόμενη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο… Τι είπε για Γκαρσία, Ιβιτς και τις αναμνήσεις που έχει από το έπος απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis 95,5:

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και την πιθανότητα απόκτησης του Βιεϊρίνια:

«Τι μπορώ να πω για τον Βιεϊρίνια; Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο χρειάζεται η ομάδα. μπορεί να βοηθήσει πολύ, ειδικά τώρα που υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος που μπορεί να τον ανταμείψει όπως πρέπει για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν λέω πως δεν έχει παίκτες ποιότητας ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Αντρέ είναι σε άλλο επίπεδο».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πορτογάλο:

«Μιλούσα όλο αυτό το διάστημα, όπως μιλούσα και με τον Γκαρσία, με τον Κοντρέρας, με τον Ιβιτς, με τον Σαλπιγγίδη, κρατάμε επαφές. Μίλησα πριν περίπου 1-2 μήνες με τον Αντελίνο, θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα του είναι από την πόλη, ο κόσμος τον αγαπάει και όλα αυτά είναι κίνητρα για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ».

Για τον Γκαρσία και τον ρόλο του ως προπονητής στην Κ20:

«Φυσικά και μπορεί να γίνει καλός προπονητής, να ακολουθήσει τα βήματα του Ιβιτς. Είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να κάνει καλή καριέρα στην Κ20 και αργότερα ίσως και στη μεγάλη ομάδα».

Για τον Ιβιτς και αν έχει μιλήσει μαζί του τελευταία:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν δεν θέλει να μιλήσει. Το τι συνέβη μεταξύ Ιβιτς και του ΠΑΟΚ είναι θέμα που δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Εμένα ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, ο Βλάνταν θα μπορούσε να είναι για 20 χρόνια προπονητής στην ομάδα. Ξέρει τα πάντα για τον Δικέφαλο όπως και ο Γκαρσία».

Για τον λόγο που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από την Ευρώπη:

«Εχω δει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, είδα το ματς αλλά δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να μπορώ να σχολιάσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα, μπορώ να κρίνω μόνο ως φίλαθλος. Πολλοί κρίνουν χωρίς να ξέρουν ποδόσφαιρο, οι παίκτες κάνουν ό,τι τους ζητάει ο προπονητής τους, μπορεί κάτι να πήγε στραβά, έχεις 200 σφυγμούς εκείνη την ώρα. Αν δεν ξέρεις τι συμβαίνει στα αποδυτήρια δεν μπορείς να εκφράσεις άποψη. Εγώ αγαπούσα τον ΠΑΟΚ και είχα δέσιμο με την ομάδα. Η δική μου η φουρνιά ήταν κάτι το ξεχωριστό και δύσκολα θα ξαναέρθει στον σύλλογο, δεν μας ένοιαζαν τα οικονομικά προβλήματα. Πλέον το ποδόσφαιρο είναι πιο επαγγελματικό και οι ποδοσφαιριστές δεν το βλέπουν το ίδιο. Είναι μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Για την ανάμνηση από την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη:

«Δεν το είχα σχεδιάσει να βάλω τη φανέλα στο κοντάρι του κόρνερ, μου βγήκε εκείνη την ημέρα. Ήταν το συναίσθημα εκείνης της στιγμής, αυτό που είχα μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν να λες ότι είχα κάτι μεγάλο στην ζωή μου, για αυτό πανηγύρισαν έτσι».

Για το αν θέλει να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Να μείνουν ήρεμοι, ο ΠΑΟΚ γίνεται καλύτερος, πρέπει να έχει υπομονή για αυτή την ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται χρόνος για τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τι γίνεται στην ομάδα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλά ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags