Facebook Pixel Γι' αυτό έριξε τη... βόμβα ο Αντετοκούνμπο - Πώς μεταφράζεται η δήλωση-"φωτιά" και τι σημαίνει
| 2017-09-05 22:45:00

Γι' αυτό έριξε τη... βόμβα ο Αντετοκούνμπο - Πώς μεταφράζεται η δήλωση-"φωτιά" και τι σημαίνει

Γι' αυτό έριξε τη... βόμβα ο Αντετοκούνμπο - Πώς μεταφράζεται η δήλωση-"φωτιά" και τι σημαίνει

Γιατί ο διεθνής άσος «αναγκάστηκε» να πει την... καυτή ατάκα μετά τη νέα ήττα της «γαλανόλευκης» και τι φανερώνουν τα λεγόμενά του; Η απάντηση στο Sportdog.gr!

Η τραγωδία αυτής της Εθνικής δεν έχει τελειωμό. Ή μήπως έχει; Την απάντηση θα την πάρουμε αύριο, οπότε υπάρχει ο «τελικός» με την Πολωνία. Αν κερδίσουμε, περνάμε στην επόμενη φάση. Αν χάσουμε, τότε υπάρχει ο δρόμος της επιστροφής στην Αθήνα.

Μπροστά σε ένα πιθανό τεράστιο ρεζιλίκι, που υπάρχει μπροστά, (αν αποκλειστούμε δηλαδή), όλοι περιμένουμε καίρια αντίδραση από τους διεθνείς μας, που δυνατότητες έχουν, αλλά δεν είναι ομάδα. Δεν είναι όλοι μαζί και αυτό είναι φανερό.

Η εικόνα στη σημερινή ήττα από την Φινλανδία ήταν η χειρότερη όλων και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό μέρος. Αφορά και στις αντιδράσεις και κινήσεις των παικτών μέσα στο παρκέ, όπου η διάθεση, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα, ήταν ανύπαρκτη.

Μάλιστα μετά το τέλος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έριξε την «βόμβα» του, λέγοντας «να παίξουν στην Εθνική όσοι θέλουν να παίξουν για την Εθνική».

Μία δήλωση που λέει πολλά και θα συζητηθεί τρομερά τις επόμενες ώρες.

Μία δήλωση που φανερώνει για μία ακόμη φορά ότι το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο και μεταφέρεται βεβαίως και μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Η ουσία τώρα είναι μία: νίκη με την Πολωνία και πρόκριση. Οι πληγές, που υπάρχουν στο σώμα της Εθνικής, δεν γιατρεύονται εύκολα, αλλά νίκη και πρόκριση αύριο δίνουν παράταση σε μία ομάδα, που παραπατάει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags