Facebook Pixel Σε ρόλο... πυροσβέστη ο Μάντζαρης! Τι είπε για Αντετοκούνμπο και το κλίμα στα αποδυτήρια
| 2017-09-05 23:06:00

Σε ρόλο... πυροσβέστη ο Μάντζαρης! Τι είπε για Αντετοκούνμπο και το κλίμα στα αποδυτήρια

Σε ρόλο... πυροσβέστη ο Μάντζαρης! Τι είπε για Αντετοκούνμπο και το κλίμα στα αποδυτήρια

Τί δήλωσε ο διεθνής γκαρντ για όσα συμβαίνουν στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος;

Την ώρα που στην Εθνική το κλίμα δείχνει να είναι κακό μετά την ήττα από τη Φινλανδία και την δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο που έφερε την απάντηση του Παπαπέτρου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση.

Ο γκαρντ της Εθνικής δεν θέλησε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Αντετοκούνμπο, ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω τη δήλωση του συμπαίκτη μου. Υπάρχει στεναχώρια κι απογοήτευση για την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει. Παρ' όλα αυτά η τύχη βρίσκεται στα χέρια μας και πρέπει να πάρουμε μία νίκη αύριο για να προκριθούμε.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια. Όλοι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Δεν υπάρχει κανείς που θέλει να χάνει η ομάδα του», πρόσθεσε συνεχίζοντας. 

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται κόντρα στην Πολωνία: «Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η εικόνα μας άρδην και ότι θα περάσουμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους και να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα σε 24 ώρες. Στην ουσία, το ματς με την Πολωνία είναι νοκ-άουτ. Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και στον κόσμο, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags