Facebook Pixel Τρομερή δήλωση Μπουρούση: "Παίζω σαν..."!
| 2017-09-08 14:21:00

Τρομερή δήλωση Μπουρούση: "Παίζω σαν..."!

Τρομερή δήλωση Μπουρούση: "Παίζω σαν..."!

Σε μια απίστευτη δήλωση για την απόδοσή του στο Ευρωμπάσκετ προχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Νίκο Παππά και το κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής.

Απίστευτα ειλικρινής ο Γιάννης Μπουρούσης, που παραδέχτηκε ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ελληνική ομάδα, λέγοντας πως παίζει στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει!

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανέναν θέμα στα αποδυτήρια της "γαλανόλευκης" και πως το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι εξαιρετικό.

Αναλυτικά, είπε στην συνέντευξη Τύπου από το ξενοδοχείο της ομάδας:

«Βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση. Σίγουρα, δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας ως τώρα. Αφήνουμε την πρώτη φάση πίσω μας. Το πρώτο χιαστί συνήθως καθορίζει την πορεία σου. Παίξαμε ήδη έναν τελικό με την Πολωνία, η ομάδα βγήκε μπροστά και όρθωσε ανάστημα κι έτσι θα πάμε και αύριο». 

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η Ελλάδα, είπε: «Στη Σεβίλλη είχαμε 5-0 και αντιμετωπίζαμε τη Σερβία που πέρασε πολύ δύσκολα. Πιστεύαμε πως θα περάσουμε, αλλά η Σερβία έπιασε μια απίστευτη απόδοση. Το ματς με την Πολωνία για μας ήταν τελικός, δεν θέλαμε να παίξουμε τελικό τόσο νωρίς, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, ο προπονητής έκανε αυτά που έπρεπε και κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το ψυχολογικό βάρος ήταν μεγάλο. Θα ήταν βαρύ να αποκλειστεί η Εθνική, και για μας αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν η ομάδα να πετύχει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και πάμε να το κερδίσουμε».

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Σκέφτομαι το παιχνίδι αύριο και τίποτε άλλο. Δεν έχω βοηθήσει καθόλου την ομάδα για να είμαι ειλικρινής, σαν να μην υπάρχω στο γήπεδο μέσα. Θα προσπαθήσω σε ένα δύσκολο ματς να βγάλω όλη την εμπειρία μου. Σπασμένο χέρι, σπασμένο πλευρό… Το θέμα είναι τι θα γίνει αύριο. Μπορεί να είμαι 13 χρόνια στην ομάδα, αλλά αν βάλετε κάμερα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κανένας τσακωμός, αν εξαιρέσεις το περιστατικό με τον Παππά που δεν έχει σχέση με την ομάδα. Το κλίμα είναι καλό, κάνουμε πολύ χαβαλέ στην ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, αυτή είναι η γενιά που πρέπει να οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον. Ο Παπαγιάννη έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, ο Αγραβάνης προσπαθεί πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ ομαδική δουλειά. Το ματς αυτό θα μας καθορίσει αν θα βγούμε ξανά στην ελίτ ή όχι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags