Facebook Pixel Ηγετικός Καλάθης! Τί είπε για τον εαυτό του, τον στόχο της Εθνικής και τον Γ. Αντετοκούνμπο
| 2017-09-08 18:16:00

Ηγετικός Καλάθης! Τί είπε για τον εαυτό του, τον στόχο της Εθνικής και τον Γ. Αντετοκούνμπο

Ηγετικός Καλάθης! Τί είπε για τον εαυτό του, τον στόχο της Εθνικής και τον Γ. Αντετοκούνμπο

Ο γκαρντ της Εθνικής δεν κρύβεται και είναι έτοιμος αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδα! Διαβάστε τι δήλωσε στο επίσημο σάιτ της FIBA...

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο επίσημο σάιτ της FIBA και παραδέχθηκε ότι η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ είναι πολύ σημαντική, μιας και ο φόργουορτν των Μπακς είναι μέσα στους πέντε καλύτεροους παίκτες του κόσμου.

Παράλληλα, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού εξέφρασε την άποψη ότι για να καλύψουν το κενό του Γιάννη, οι οπόλοιποι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά, ενώ ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Διαθέτουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας και έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι καλό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται στους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου και γι’ αυτό είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Εμείς, θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί και να κάνουμε διάφορα πράγματα για να καλύψουμε την απουσία του»

«Πραγματικά νιώθω ότι πρέπει να αποδώσω καλά και να βγω μπροστά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι με σκοράρισμα, είτε με δημιουργία, είτε ως ηγέτης».


Για να καταλήξει ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods: «Σίγουρα θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Έχουμε μία υπερήφανη μπασκετική παράδοση. Αλλά, θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα τη διαδικασία για να παίξουμε καλύτερα και ξέρουμε πότε είναι η σωστή στιγμή για να κάνουμε το καλύτερό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags