Facebook Pixel Αποθέωσε Σλούκα, Μπουρούση και Μίσσα ο Καλάθης!
| 2017-09-09 23:58:00

Αποθέωσε Σλούκα, Μπουρούση και Μίσσα ο Καλάθης!

Αποθέωσε Σλούκα, Μπουρούση και Μίσσα ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης αποθέωσε συμπαίκτες και προπονητές και τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα αν παίξει το μπάσκετ που ξέρει.

Αρχικά, ο διεθνής γκαρντ είπε: «Ήταν σπουδαία νίκη για εμάς. Πολύς κόσμος δεν μας πίστευε, όμως όλοι στα αποδυτήρια ξέραμε ότι έχουμε πιθανότητες για νίκη. Ο προπονητής είχε ένα πολύ καλό πλάνο και το ακολουθήσαμε. Έχουμε σπουδαία ομάδα και παίζουμε για πολλά χρόνια μαζί. Ο Κώστας (Σλούκας) έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, όπως και ο Μπουρούσης, που ήταν ηγέτης.

Στην άμυνα ήμασταν πολύ καλά και σταματήσαμε τους ψηλούς της Λιθουανίας. Τα καταφέραμε και ελπίζουμε ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα σας δούμε μετά από νίκη. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε μακριά αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

Σχετικά με την ένταξη του Νικου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame, αλλά και τα σχόλια κατά του Κώστα Μίσσα είπε: «Προφανώς ο Νίκος Γκάλης έβαλε το ελληνικό μπάσκετ στο Hall of Fame. Είναι τιμή για όλους. Αν παίζεις μπάσκετ, ξέρεις ποιος είναι ο Γκάλης. Όλοι το είδαν και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Δεν καταλαβαίναμε τι έλεγαν για τον προπονητή μας οι Λιθουανοί. Για εμάς ο κόουτς είναι άξιος σεβασμούς και καταλαβαίνεις ότι οι άλλοι δεν βλέπουν αυτά που βλέπουμε εμείς. Δεν μας νοιάζει τι λέει ο κόσμος για να είμαστε ειλικρινείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags