Facebook Pixel Να ποιος είναι ο επόμενος ηγέτης της Εθνικής μας ομάδας - Έτσι απάντησε ο Μίσσας στο «κράξιμο»...
| 2017-09-10 00:01:00

Να ποιος είναι ο επόμενος ηγέτης της Εθνικής μας ομάδας - Έτσι απάντησε ο Μίσσας στο «κράξιμο»...

Να ποιος είναι ο επόμενος ηγέτης της Εθνικής μας ομάδας - Έτσι απάντησε ο Μίσσας στο «κράξιμο»...

Παιχνίδι με παιχνίδι αυτός ο παίκτης αποδεικνύει πως είναι πανέτοιμος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο - Πώς ο προπονητής της "γαλανόλευκης" μοίρασε απαντήσεις.

Αυτή η Εθνική, που παρουσιάστηκε κόντρα στην Λιθουανία, ήταν βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρά μας.

Τέτοια απόδοση είχε καιρό να εμφανίσει η επίσημη αγαπημένη, κάτι που μεταφράστηκε σε πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ. Σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Κώστα Μίσσα άγγιξε το τέλειο και γι' αυτό προέκυψε το 77-64 σε βάρος μίας μεγάλης δύναμης, όπως είναι η Λιθουανία.

Οι διεθνείς είχαν ασίγαστο πάθος και ξεκίνησαν τη προσπάθειά τους από την καταπληκτική άμυνα, που περιόρισε μία φύσει επιθετική ομάδα στους 64 πόντους.

Στην άλλη άκρη του γηπέδου ο Κώστας Σλούκας επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ετοιμότητά του. Τον έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο ηγέτη της Εθνικής και αυτό το δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πολύ κοντά του σε απόδοση ήταν ο Νικ Καλάθης, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν κομβικός, όταν η Λιθουανία πήγε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή.

Οσοι, όμως, παίκτες πάτησαν το παρκέ, άλλος λιγότερο, και άλλος περισσότερο, έκαναν αυτό που έπρεπε, ενώ πρέπει να πιστωθεί σημαντικό μερίδιο στη νίκη και στον Κώστα Μίσσα και τους συνεργάτες του. Ο «στρατηγός» έχει δεχθεί δριμεία κριτική και σήμερα έδωσε τη δική του απάντηση με το άρτιο σύνολο, που εμφάνισε στο γήπεδο.

Και επειδή «τρώγοντας, ανοίγει η όρεξη», η Εθνική πάει πλέον για τα καλύτερα. Με Κροατία ή Ρωσία, θα τα δώσει όλα για μία ακόμη φορά, ώστε να πάει σε κατάσταση μεταλλίου. Ετσι, όπως έχει γυρίσει πλέον το χαρτί, όλα είναι πιθανά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags