Facebook Pixel Ανατροπή με Καββαδά στον Άρη!
Μπάσκετ
| 2017-09-12 17:19:00

Ανατροπή με Καββαδά στον Άρη!

Ανατροπή με Καββαδά στον Άρη!

Τι συνέβη με τον Έλληνα σέντερ και το μέλλον του στους "κίτρινους";

Ο Βασίλης Καββαδάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Άρη, υποστηρίζοντας ότι περιμένει τους «κίτρινους» για τον διακανονισμό της οφειλής τους απέναντί του.

Ο 25χρονος σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Yellow Radio και αρχικά αναφέρθηκε στην επαφή που είχε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς. Είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες μετά που ανέλαβε τον Άρη, μου είπε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και με τιμάει πολύ όλο αυτό. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του, από εκεί και πέρα του εξήγησα πως έχει η κατάσταση επίσης του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί και το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί του και αυτός έδειξε κατανόηση, πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Άρη. «Καταρχάς θέλω να πω ότι ήθελα και θέλω να φοράω την φανέλα του Άρη και για αυτό δεν έβγαινα σε κανένα Μ.Μ.Ε όλο το καλοκαίρι. Ναι έχουμε επαφές με τον Άρη, είχαμε συζητήσει με την διοίκηση και μου δήλωνε το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και εμένα προσωπικά, ξέρω που μπορεί να με φτάσει ο Άρης αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση. Εχω μιλήσει και μιλάω, τους έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου δώσανε ξεκάθαρη απάντηση».

Σε ερώτηση για τους λόγους που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, απάντησε… «Δεν μπορώ να βρω ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος ακόμα, ανήκω στον Άρη. Η προσφυγή έχει τρέξει κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί», ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Άρης να τον διατηρήσει στο ρόστερ του είπε… «Μακάρι, εγώ είμαι εδώ και περιμένω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags